Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea împlinesc azi 3 ani de când sunt împreună. "Izolarea ne face să ne imaginăm cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră"

 Oana Pantazi
.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea împlinesc azi 3 ani de când sunt împreună, însă, din motive binecunoscute, vor avea parte de o aniversare în familie. Iată cum vor sărbători cei doi!

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea împlinesc azi 3 ani de când sunt împreună, ani în care au construit împreună atât o familie frumoasă, cât și o afacere de succes. Viața celor doi s-a schimbat însă cu desăvârșire pe 3 august 2018, când a venit pe lume fiica Adelinei și a lui Virgil, adorabila Zenaida Maria.

Adelina și Virgil petrec în familie

Deși, în alte condiții, poate ar fi dat o petrecere de proporții, alături de familie și prieteni, din cauza pandemiei de coronavirus, care ne obligă pe toți la autoizolare, Adelina și Virgil vor sărbători în familie, alături de Zenaida. Cu toate acestea, are și izolarea avantajele ei, după cum ne-a declarat, în exclusivitate, Adelina, care nu exclude ca, la finele perioadei de carantină, să ne dea și alte vești bune…

Astăzi împlinim 3 ani de relație, dar ne simțim ca și cum am fi împreună de o viață întreagă. Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră. Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare!

De altfel, nu vor lipsi nici ingredientele de bază ale unei aniversări memorabile, chiar dacă protagoniștii vor petrece în trei, în cel mai domestic mod cu putință.

Avem șampanie, tort. Gătim împreună și ne uităm la seriale', a mărturisit Adelina pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton