Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea. Cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit astăzi, 3 iulie, cu Virgil Șteblea. Cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile. În scurt timp, pe 21 iulie, cei doi vor merge și la biserică, în fața altarului. 

A venit ziua cea mare, când Adelina Pestrițu a devenit doamna Șteblea. Ea a spus DA și s-a căsătorit civil cu Virgil, alesul inimii ei și tatăl primului ei copil, Zenaida Maria.

„Am făcut-o. Acum ne numim soț și soție.”, a scris Adelina în mediul online.

Pe blogul ei, vedeta a explicat că a dorit să facă totul în secret, fără presă.

„Ne-am dorit că de această dată să fie totul foarte simplu, privat și scurt. Am ales să nu invităm pe nimeni, pentru că am fi fost obligați de context să facem o selecție a prietenilor noștri și fără să ne dorim, să-i supărăm pe ceilalți. Nu am vrut să facem separatisme.

Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar 2 săptămâni jumătate și chiar nu avea sens să îi punem din nou pe drumuri. Am fost doar noi împreună cu nașii, după cum ne-am și dorit. Totul a fost concentrat pe importantă evenimentului și nu am respectat nicio tradiție cu flori și orez. Pentru noi acest pas înseamnă pur și simplu oficializarea în acte a relației noastre și chiar am vrut să fim doar noi.

Actele s-au semnat în doar câteva minute, am ras, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă și am fugit alături de nași să facem planurile pentru ceea ce urmează.”

„Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat și numele soțului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana).

Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetiță noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar evident și din iubire pentru soțul meu. „

Baby Zeny a lipsit de la cununie

Iar evenimentul a fost atât de restrâns, încât nici măcar Zenaida Maria, fiica lor în vârstă de o lună, nu a participat. Cel mai probabil, minuța a rămas acasă, cu una dintre bunici. De altfel, nici părinții lor nu au fost prezenți la cununia civilă.

Cine sunt nașii soților Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea

Este vorba despre Aura și Daniel Rafte. El are o afacere în construcții, iar ea un celebru salon de înfrumusețare în Constanța. Adelina i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu Virgil. Când iubitul ei a cerut-o de soție, tot în orașul de la malul Mării Negre, tot atunci au stabilit ca nași să le fie cei doi oameni de afaceri. De altfel, cei doi sunt și nașii Zenaidei, fiica Adelinei și a lui Virgil, botezata în toamna anului trecut.

 

Foto: Adelina Pestrițu Blog

Adelina Pestritu si Virgil StebleaAdelina Pestritu si Virgil Steblea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton