Mai ții minte poza de scandal pe care Adrian Cristea i-a trimis-o Biancăi Drăgușanu? Prințul a vorbit deschis despre cel mai jenant moment

 Oana Popoiag
.
Adrian Cristea și fotografia destinată Biancăi DrăgușanuAdrian Cristea și fotografia destinată Biancăi Drăgușanu

Unul dintre cele mai jenante momente pe care le-a pățit o vedetă de la noi vreodată a fost fotografia cu Adrian Cristea gol pușcă, care a ajuns pe net fără voia lui. Destinatara era iubita de la vremea aceea, Bianca Drăgușanu, însă poza nu a ajuns doar la ea, ci la tot Internetul. La ani distanță, 'Prințul' a explicat cum a fost posibil așa ceva.

În 2010, Adrian Cristea ajungea fără voia lui subiectul de bârfe numărul 1, atunci când un selfie cu el gol pușcă 'scăpa' pe Internet, în loc să ajungă la Bianca Drăgușanu, iubita sa de la vremea respectivă. S-a vorbit mult despre acea imagine, ce-l reprezenta pe Adrian Cristea așezat pe un scaun, cu părțile intime la vedere, imagine menită să incite simțurile partenerei sale, Bianca Drăgușanu. Iată că la aproape 10 ani distanță, într-un interviu pentru gsp.ro, fotbalistul a explicat deschis, fără perdea, cum a fost posibil așa ceva.

Adrian Cristea, despre fotografia cu care s-a făcut de rușine

'Am trimis poza unei femei. Asta a fost singura chestie. Cu online-ul ăsta știi cum e. Din chestia asta am învățat să fiu mai atent, nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine', a declarat sportivul în cadrul emisiunii GSP LIVE.

Bianca Drăgușanu a explicat în 2010, imediat după ce fotografia trimisă ei a ajuns pe net, că dezastrul a fost posibil din cauza faptului că a ajuns pe mâinilor celor ce trebuiau să-i repare calculatorul acesteia. Persoane care, în plus, ar fi și trucat fotografia în părțile esențiale.

'Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu la vremea respectivă.

Foto: Cancan, Libertatea, Instagram

Citește și:

Cine e Lizeta Haralambie, avocata excentrică a lui Radu Mazăre. Ochelarii de soare au făcut-o celebră!

Adelina Pestrițu a câștigat procesul cu nepotul lui Gigi Becali. Ce sumă a obținut după ce Lucian a acuzat-o că a făcut sex pe bani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton