Adelina Pestrițu este internată într-o baracă metalică! Cum arată spitalul unde este tratată vedeta de coronavirus

 Oana Pantazi
.

De când a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Adelina Pestrițu a trecut de la luxul cu care era obișnuită la… o baracă metalică. Iată unde este internată vedeta și unde primește tratamentul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a fost testată pozitiv cu coronavirus, viața Adelinei Pestrițu s-a schimbat cu 180 de grade… Recent, vedeta a povestit pe contul ei de socializare că a fost infectată cu COVID-19, iar în scurt timp făcea primele declarații de pe patul de spital.

Adelina Pestrițu se află în acest moment la Spitalul Militar ROL 2, aflat în Otopeni, în curtea Institului de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan. Unitatea, inaugurată în luna martie, a fost ulterior închisă și redeschisă în acum o lună, când numărul cazurilor de coronavirus a reînceput să crească.

Adelina Pestrițu este internată într-un spital modular și stă, practic, într-o baracă metalică, asemănătoare cu cele de pe șantierele de construcții, în momentul de față fiind îngrijiți acolo 60 de pacienți, conform wowbiz.ro. Spitalul este unul mobil, iar la început îngrijirile medicale se acordau în corturi de armată. În barăci au fost amenajate saloanele, iar Terapia Intensivă a fost amplastă într-o clădire separată. Acum, o parte dintre corturi sunt folosite pentru triajul pacienților.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Adelina Pestrițu a fost infectată cu COVID-19 de un prieten

Adelina Pestrițu are o comunitat uriașă de fani pe Instagram, cărora li s-a confesat la scurt timp după ce a fost infectată. Mulți au pus la îndoială faptul că vedeta este infectată cu noul coronavirus, iar Adelina Pestrițu a decis să povestească cum a început totul.

‘Să vă explic puțin cum am ajuns să fac un test de coronavirus și acesta să fie unul pozitiv. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație. În momentul acela trebuia să merg la un shooting să văd cum decurge.

Adelina-Pestritu-covid-2-2-576×1024-1Adelina-Pestritu-covid-2-2-576×1024-1

Am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test. M-am programat la test, iar în drum spre spital am mâncat puțină ciocolată să văd dacă îmi dispare gustul. De la o oră la alta apăreau schimbări. Am făcut testul și am primit rezultatul. Aveam un feeling că sunt confirmată pozitiv. Între timp am aflat că și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El și-a făcut testul că trebuia să plece în vacanță și așa a aflat. M-am speriat, pentru că sunt un om ca voi toți și am un copil, părinți, socri… pe care nu vreau să-i văd bolnavi’, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!”

Foto: Instagram, wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton