Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

 Stamen Diana
.

Livian de la Puterea Dragostei are o noua iubită, iar mulți s-au întrebat cine este cea care a înlocuit-o pe Bianca Comănici. Florentina l-a făcut pe fostul concurent de la Kanal D să se îndrăgostească iremediabil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În timp ce Bianca Comănici suferă în urma separării, fostul ei iubit își face viața alături de noua cucerire, Florentina. Livian de la Puterea Dragostei s-a dat de gol pe unul dintre vlogurile sale, iar fanii au căutat repede să afle cine este noua lui iubită.

Florentina, noua cucerire a lui Livian, este o tânără pasionată de fitness și cu forme apetisante. Mulți își pun întrebarea de ce fiul lui Nelson Mondialu preferă să-și ascundă noua iubită, însă acesta probabil se gândește la Bianca Comănici, că ar suferi în urma acestei vești.

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară. „Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze…”

Nici bine nu s-a aflat cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei, că au și apărut fotografii compromițătoare cu ea. Se pare că Florentina ar fi activat ca model pentru videochat, iar fanii fostului concurent de la emisiunea matrimonială de la Kanal D au descoperit.

Cine-e-noua-iubită-a-lui-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-2Cine-e-noua-iubită-a-lui-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-2

'Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place', a comentat o internaută.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei speră la o împăcare cu Livian: „Este sufletul meu pereche”

Reacția lui Livian de la Puterea Dragostei, după ce s-a aflat cine este noua lui iubită

După ce fanii fostului concurent au aflat tot ce se putea afla despre Floretina, fiul lui Nelson Mondialu a avut o primă reacție. Se pare că Livian nu poate să-i mulțumească pe cei care îl urmăresc în online, iar toată lumea ar prefera să formeze în continuare un cuplu cu Bianca Comănici.

'Până acum v-ați întrebat, ați zis toți că sunt bulan că umblu numai cu Petzy, acum vă agitați că umblu cu nu știu cine… nicicum nu-i bine cu voi', a spus Livian de la Puterea Dragostei, râzând.

Bianca Comănici este la mare și încearcă să nu dea importanță acestei întâmplări. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat și un mesaj pe una dintre rețelele de socializare: 'Dacă spui că mă cunoști după cum am fost acum un an, atunci tu nu mă cunoști deloc'.

Citește și: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au explicat de ce s-au despărțit: „Iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să fie fericit”

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton