Suferința din dragoste și-a spus cuvântul! Adele este de nerecunoscut: a slăbit 50 kg și s-a afișat, în premieră, în fustă scurtă! Imaginile au devenit virale

 Oana Pantazi
.

Adele a împlinit recent 32 de ani și le-a făcut fanilor ei o surpriză uriașă. Artista s-a pozat în rochie mini și a postat fotografia pe contul ei de socializare, însă nimeni nu a recunoscut-o!

Cunoscută pentru formele sale rubensiene, Adele a reușit în doar câteva luni să slăbească atât de mult, încât, probabil, nici ea nu se mai recunoaște în oglindă. Transformarea a început imediat după despărțirea de soțul ei Simon Konecki, anul trecut, în septembrie, până acum artista reușind să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme!

La 32 de ani, mai slabă ca niciodată!

Pe 5 mai, Adele a împlinit 32 de ani și, cu această ocazie, s-a gândit să-și surprindă fanii de pe contul de socializare, care nu au mai văzut-o de la Crăciun, cu o fotografie recentă. Îmbrăcată într-o rochie mini foarte sexy și cu pantofi cu toc, artista i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii săi, care au admis că le-a fost foarte greu să o recunoască. Adele le-a transmis fanilor ei de pe Instagram și un mesaj emoționant și și-a exprimat recunoștința față de cei aflați acum în linia întâi:

'Mulțumesc pentru urările de ziua mea de naștere! Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în acest timp nebun. Aș dori să le mulțumesc tuturor lucrătorilor medicali din prima linie care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri', a scris artista.

A divorțat după 3 ani de căsnicie

După trei ani de căsnicie ani, Adele și Simon Konecki au divorțat. Deși au format un cuplu încă din 2011 și au un fiu împreună, Adele și partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, s-au decis să meargă pe drumuri separate.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru fanii artistei, care îi considerau cuplul perfect. Artista a devenit mamă în anul 2012, însă cei doi s-au căsătorit abia în 2016, după cinci ani de relație, în cadrul unei ceremonii secrete, Adele confirmând vestea mariajului abia un an mai târziu, în timpul discursului de acceptare la Premiile Grammy.

Conform surselor, Adele a fost cea care a intentat divorțul de Simon Konecki, după 8 ani de relație și trei de mariaj, în urma căruia a rezultat un băiețel, Angelo.

S-a despărțit de iubit după câteva luni de relație!

După ce a divorțat de tatăl copilului ei, în septembrie anul trecut, artista și-a găsit destul de repede un nou partener. Se pare că noua relație a lui Adele nu a durat prea mult, astfel că rapperul Skepta a anunțat despărțirea într-o melodie, potrivit mirror.co.uk. La capitolul dragoste, artista internațională are ghinion, însă cu siguranță soarele va răsări și pe strada ei. Adele este acum o femeie liberă și se ocupă de fiul ei, Angelo.

Citește și: Cum a reușit Adele să slăbească spectaculos în timp record. Dieta urmată de artistă face furori la Hollywood

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton