Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit: „Nu mai eram acum aici”

 Martin Lorena
.

Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit. Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. După doi ani în care s-a confruntat cu simptome extrem de severe și a mers la diferiți medici, aceasta a aflat că suferă de Borelia Lyme. Deoarece a stat mult timp fără tratamentul corespunzător, vedeta ar fi putut să își piardă viața. Iată ce a salvat-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adda a povestit recent că s-a aflat la un pas de a-și pierde viața, după ce mai mulți doctori i-au pus diagnosticul greșit. Aceasta a aflat, abia la 2 ani de la debutul bolii, că suferă de Borelia Lyme. Invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani', artista a explicat chinurile prin care a trecut, dar și cum a reușit să se salveze.

2-Adda2-Adda

Artista a explicat că boala nu a fost identificată la timp, iar din acest motiv nu a putut să primească tratamentul potrivit. Iată ce a declarat!

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:'Iau 26 de pastile pe zi'

Citește și: Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave:'Mă simt frumoasă'

Citește și: Soţia unui politician din Ucraina a trecut granița cu 29 de milioane de dolari şi 1,5 milioane de euro la ea

Citește și; Mormintele soldaţilor ruşi dintr-un cimitir din Iași au fost marcate cu litera Z, simbolul invaziei ruse în Ucraina:„A fost întocmit dosar penal’

Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit

Adda a trecut prin clipe extrem de dificile în ultimii ani. Aceasta, din cauza faptului că nu a primit tratamentul potrivit, ar fi putut să își piardă viața. Artista a explicat că a fost salvată de o decizie luată din propria inițiativă: a scos câteva alimente din regimul său și a luat vitamine și suplimente  care să o ajute pentru problemele pe care credea inițial că le are. 

'Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine', a declarat ea la Antena 1.

Cum a decis Adda să se testeze pentru Borelia Lyme

Adda a presimțit că Borelia Lyme ar putea fi boala de care suferă, însă medicii nu au luat-o în serios. Ba chiar, testul care i-a descoperit afecțiunea a fost făcut după un incident nefericit. În timp ce se afla la volanul mașinii sale, și-a simțit piciorul stâng paralizat. În acel moment, cântăreața s-a dus direct la medic.

'Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat 'Paranoia', nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine', a mai adăugat ea.

Ce tratament urmează

Ea a explicat inclusiv ce conține tratamentul pe care îl va urma timp de doi ani. Acum, ea este nevoită să ia 26 de pastile pe zi, care îi provoacă amețeli și greață. După primele patru luni, artista va înlocui medicamentația cu injecții.

'Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine', a spus Adda, despre boala sa. 

Adda este optimistă

Adda a menționat că nu vrea să plângă pentru afecțiunea pe care o are. Ea este convinsă că se va vindeca și nu se teme de ceea ce urmează. Mai mult decât atât, artista a subliniat că din punct de vedere spritual, este vindecată 90%.

'Nu vreau să plâng, e dimineață, m-am machiat frumos. Dar nu e de plâns, acum simt că trăiesc cu adevărat. Mă bucur de absolut tot. Vreau să fac muzică frumoasă. Și sunt convinsă că mă voi vindeca. I-am pus numele Goguț chestiei asta din mine. Așa am simțit eu. La început, vorbeam cu el. Acum îl ignor. Sunt pregătită să mă vindec din toate punctele de vedere. Eu simt că, sufletește, sunt vindecată 90%.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton