Articolele vestimentare ce trebuie să facă parte numaidecât din garderoba ta

 advertising.ringier
.

Ți se întâmplă și ție deseori să nu ai cu ce să te îmbraci, chiar dacă garderoba îți este plină? Cel mai probabil nu ai articolele vestimentare potrivite. Aceste momente când nu știi cu ce să te mai îmbraci pentru a obține un look pe plac tău dar și în vogă totodată pot fi evitate cu ușurință având în garderobă 5 articole vestimentare care te vor scoate de foarte multe ori din impas.

Te întrebi care sunt aceste articole vestimentare? Afli din rândurile imediat următoare!

O pereche de blugi clasici

Chiar dacă poate suna banal, dar blugii clasici reprezintă o piesă vestimentară ce te poate scoate deseori din dilema „eu cu ce mă îmbrac azi?'. Indiferent de culoarea lor, o pereche de blugi simpli poate fi asortată cu ușurință la o mulțime de ținute, în orice stil vestimentar. 

Drept urmare, atunci când nu vei ști ce ținută să alegi, îți va fi foarte ușor să iei o pereche de blugi simpli pe tine și un tricou alb sau în orice altă culoare, o pereche de adidași, iar outfit-ul obținut se va ridica la nivelul așteptărilor tale fără dar sau poate.

Cămașa albă

Indiferent de stilul ei, cămașa albă te va scoate deseori din momentele de incertitudine. Poate fi purtată atât la birou cât și atunci când îți dorești să fii elegantă. Nimic nu există mai versatil decât cămașa albă atât de clasică, iar acesta este motivul pentru care nu ar trebui să lipsească cel puțin o cămașă albă din garderoba ta.

Pantofi sport din piele naturală

Încălțămintea poate reprezenta o altă problemă atunci când nu știi ce ținută să alegi. Iar asta deoarece nu mereu ai o pereche de încălțăminte suficient de versatilă astfel încât să se potrivească tuturor ținutelor tale. 

Acesta este motivul pentru care ar trebui să îți cumperi o pereche de pantofi sport din piele naturala. Vei putea purta pantofii sport la majoritatea ținutelor tale, iar atât timp cât vei alege o pereche din piele naturală, fără dar sau poate vor fi ușor de integrat în orice stil vestimentar și la orice ținută.

În plus, pantofii sport din piele naturală te vor încânta și prin durabilitatea lor generoasă precum și prin faptul că sunt mereu la modă, indiferent de sezon sau de tendințe.

Jachetă din piele

Pentru zilele când temperaturile nu sunt foarte prietenoase ar trebui să ai la dispoziție o jachetă din piele neagră. Este o alegere ce te va încânta cu caracterul său foarte versatil, fiind ușor de integrat la toate ținutele, indiferent de sezon.

Drept urmare, dacă ești în căutarea unei geci pe care să o poți purta la orice, atunci ar trebui să ai în garderobă neapărat o jachetă din piele.

O rochie care să te avantajeze

Cum arată rochia perfectă pentru tine? Deții o astfel de rochie, sau lipsește cu desăvârșire din garderoba ta? Dacă nu te poți lăuda cu o astfel de rochie, atunci ar trebui să o cumperi chiar acum.

Indiferent de stilul acesteia, rochia ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta ar trebui să îți avantajeze corpul și să te facă să te simți bine. Apoi, vei avea un articol vestimentar ușor de accesorizat pe care îl vei purta deseori.

Acestea sunt accesoriile vestimentare ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Tu le deții?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton