Adda a luat borelioza de la mama sa și, de fapt, a avut-o de la naștere: „Se transmite de la mamă la făt”

 Martin Lorena
.

Adda a aflat că a luat borelioza de la mama sa. Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta, din păcate, a fost diagnosticată cu borelioză, o boală care a făcut-o să renunțe la aparițiile mondene o perioadă. Cu toate acestea, ea își ține fanii la curent cu privire la problemele sale de sănătate. Recent, ea a aflat că boala cumplită de care suferă a fost luată de la mama sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adda a trecut prin clipe extrem de dificile în ultimii doi ani, în care s-a tot luptat cu problemele sale de sănătate. După ce i s-au pus mai multe diagnostice greșite, vedeta a aflat că suferă de Borelioză. Artista se află sub tratament pentru a ține sub control boala cumplită. Recent, ea a vorbit despre starea ei, dar și despre omul care a infectat-o. Se pare că e vorba chiar despre mama cântăreței!

2-Adda2-Adda

Artista a explicat faptul că nici ea, și nici mama sa nu au știut că sunt pozitive. Iată declarațiile complete ale Addei!

Citește și: Ce progrese a făcut Adda în lupta cu borelioza:„E mizeria din tine care vrea să trăiască’

Citește și: Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit:„Nu mai eram acum aici’

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat’

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor’

Adda a luat borelioza de la mama sa și, de fapt, a avut-o de la naștere

Adda a explicat faptul că borelioza este o boală care de cele mai multe ori apare la oameni, în urma unei mușcături. Atunci când ea și-a făcut analizele, doctorii au constatat că artista a fost infectată într-un alt mod. Astfel, știind că bacteria poate fi transmisă și congenital, de la mamă la făt, cadrele medicale i-au propus cântăreței să o testeze pe femeia care i-a dat viață. Abia atunci, blondina a realizat de unde a preluat afecțiunea.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit', a mărturisit Adda, pentru playtech.ro

„Dormim în bocanci'

Adda a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care autoritățile se raportează la astfel de afecțiuni medicale. Ea este de părere că ar trebui să existe o campanie de informare cu privire la Borelioză, deoarece sunt mulți oameni infectați, care nici nu știu acest lucru.

„Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton