De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău: "A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor"

 Cruceru Cristina
.

Claudia Pătrășcanu, declarații oficiale în plin scandal de divorț. Cuvinte dure la adresa lui Gabi Bădălău. Cântăreața iese la atac și face dezvăluiri inedite, după ce afaceristul i-a adus noi acuzații, zilele trecute! De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău și ce a aflat în noaptea scandalului de la petrecerea burlacilor, organizată pentru Florin Salam.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații oficiale în plin scandal de divorț. Cunoscuta cântăreață a ieșit la atac și a povestit tot ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a vorbit pe larg despre acuzațiile, aduse de către tatăl copiilor ei.

Claudia-Patrascanu-3Claudia-Patrascanu-3

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații oficiale pentru Spynews.ro despre scandalul cu încă soțul ei, Gabi Bădălău.

'Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumarate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizand pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorala în public, iar concluziile dupa 4 zile de inevestigație contrazic susținerile d-lui Bădălău: în toată aceasta perioadă a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, iar în mașina d-lui Badalau se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a imbiat să consume alcool în timp ce serveau masa', este o parte din declarație făcută de Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată.

Ba mai mult decât atât, cântăreața susține că la rândul ei, a fost urmărită de către oameni plătiți de soțul ei. 'De ce atâta amar pe stimatul domn Bădălău, că i-am pus eu detectivi pe cap, când, de fapt, timp de doi ani, eu am trăit cu ei în spatele meu, cu paparazzi puși de dumnealui și mama dânsului, chiar există probe în acest sens.

Eram urmărită din toate colțurile, încât eram foarte speriată.  Da, am pus detectivi profesioniști nu pentru a-i urmări viața lui privată sau sentimentală, poate să umble cu cine dorește el.

Am pus detectivi pentru că simt că îmi sunt în pericol copiii. Pe mine mă privește siguranța copiilor și este normal să mi-i protejez. Pentru siguranța copiilor, am pus această echipă de detectivi și pentru a urmări conduita și moralitatea domnului Bădălău', a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro

Citește și: Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze: „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește'

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii. Ce sumă a primit pe imobil

Citește și: Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că femeia are probleme psihice: „Nu ar fi făcut niciodată această nebunie dacă…”

Citește și: WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision: „Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar…'

De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău și ce a aflat în noaptea scandalului de la petrecerea burlacilor

Artista susține că niciodată nu i-a interzis soțului ei să-și vadă băieții. 'Comunicarea 'defectuoasă' pe care pretinde că o are cu mine i se datorează, pentru ca avem pareri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte. În schimb, știe sa se afiseze în victima rautăților' mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile parintesti. Eu nu am incercat niciodată sa fac acest lucru și nici nu am această abilitate, iar dl. Badalau isi poate consulta avocații, pentru a cere lamuri cu privire la această procedură și de cine poate fi inițiată.

Pretinde ca nu ii permit contactul telefonic cu copiii, in conditiile in care este apelat de acestia, insa de multe ori nu le raspunde sau inchide conversatia, sustinand ca va reveni el, ceea ce de multe ori nu se mai intampla. Precizez ca in momentul in care copiii sunt la locuinta d-lui Badalau, li se ia telefonul, iar eu sunt nevoita sa sun toti membrii familiei, pentru a putea vorbi cu copiii, desi eu le incarc telefonul. Cand dl. Badalau are intamplator drum prin Constanta ( aniversari, petreceri in club) si isi manifesta dorinta sa vada copiii, nu m-am opus niciodata, asa cum s-a intaplat si ieri', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri neașteptate referitoare la un incident de anul trecut

Claudia Pătrășcanu a relatat un incident dintre ea și Gabi Bădălău. Mai precis, artista povestește cum soțul ei a sunat-o disperat să o întrebe dacă i-a adus copiii acasă sau nu. Acest lucru a pus-o pe gânduri pe cântăreață.

'In toamna anului 2021, mai exact in luna octombrie, dl. Badalau a petrecut o saptamana impreuna cu copiii si parintii sai in Dubai, in perioada in care nici nu avea program de legaturi personale. Or, acest lucru dovedeste cu prisosinta disponibilitatea mea de a-i permite sa petreaca timp cu copiii si in afara dispozitiilor unei hotarari judecatotresti.

Dl. Badalau a mers impreuna cu copiii si famila sa in Grecia si in primavara acestui an, pentru ca evident, mi-am exprimat consimtamantul in acest sens. In interviul pe care vi l-a acordat, dl. Badalau prezinta mari sincope de memorie, posibil datorate unui eveniment nefericit, cand a pretins ca ar fi alunecat pe o sticla, a cazut si si-a pierdut pret de cateva secunde memoria……!!!!!!!

Relatez pe scurt cele petrecute: in seara zilei de 20 februarie, probabil pe fondul tulburarilor psihiatrice cauzate de ceea ce consuma in mod frecvent si despre care s-a scris si in presa cu ocazia scandalului in care a fost implicat in seara zilei de 14 aprilie, dl. Badalau m-a sunat plangand, sa ma intrebe daca mi-a adus copiii ( dupa finalizarea programului de legaturi personale).

EL NU MAI STIA DACA MI-A ADUS COPIII, ERA DISPERAT, NU MAI STIA CE A FACUT CU COPIII NOSTRI !!!!!! A doua zi, mi-a spus ca si-ar fi pierdut cunostinta, sustinand ca a alunecat pe o sticla si s-a lovit la cap……', a adăugat Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.

Mai mult decât atât, artista iese la atac și aduce în discuție și alte fapte grave pe care le-ar fi făcut fostul ei partener de viață.

'Nu a precizat în interviul dat, în care mă denigrează timp de 20 de minute, despre faptul că echipa de detectivi l-a surprins beat la volan și că în mașina dumnealui era un copil minor. A uitat, probabil, să spună acest aspect extrem de grav. Îi reamintesc eu, căci dumnealui își cam pierde memoria destul de des.

Să-i reamintesc stimatului domn Bădălău că se urcă beat la volan, uneori cu viteza maximă de 280 de km/h?! Acul la maximum, oameni buni, teribilism și inconștiență. Se știe că petrece nopțile cu persoane de calitate imorală, cu minore de 14-15 ani, în apartamentul dumnealui, iar noaptea se sfârșește cu acte de violență și capete sparte.

Să-i reamintesc domnului Bădălău cum a lăsat copiii singuri în toiul nopții și a fugit de lângă ei? Copiii fiind foarte speriați! Sau când s-a îmbătat și-a lăsat copiii opt ore într-un birou, unul să doarmă, altul, pe calculator?

Când l-am sunat, abia putea să vorbească, asta s-a întâmplat și a doua zi, după nunta surorii dumnealui, când am fost nevoită să apelez la polițiștii din Bolintin Vale, cărora le mulțumesc pentru că mi-au dus copiii acasă pentru odihnă! Cu o zi înainte, petrecuseră copiii de la 11 dimineața până la ora două jumate dimineața, fără pic de odihnă, la aceeași nuntă', a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro

Vedeta aduce în discuție și un incident cu ATV-ul, în care, după cum spune ea, Gabi Bădălău s-ar fi răsturnat cu un copil minor.

'Acum vă întreb: oare cum ar putea un copil de 5 sau 7 ani să fie apt la școala, la meditație sau pe un teren de fotbal a doua zi? Asta nu poate să înțeleagă domnul Bădălău. Copiii nu-s adulți, ei au nevoie de un program bine stabilit pentru o creștere frumoasă, program pentru vârsta lor.

Dar de incidentul cu ATV-ul, când s-a răsturnat cu un copil minor, nu-și mai amintește? Nu respectă programul copiilor, le ia telefonul personal, îl dă pe silent, numai să nu vorbesc cu ei.  În vacanța de anul trecut nu m-au lăsat să-mi văd copiii, îmi era dor de ei și nu reușeam să știu ceva de ei, pentru că le luaseră telefoanele.

Sunt multe situații grele pe care am încercat să le evit făcându-le publice, suntem într-o instanță și mi-aș fi dorit ca domnul Bădălău să nu iasă și să povestească tot ce se întâmplă acolo, dar îi place la TV și să acuze pe nedrept, dar uită că minciuna are picioare scurte. Ținând cont de ultimele evenimente grave mediatizate amplu în presă, este evident că domnul Bădălău nu are încă maturitatea și responsabilitatea necesară pentru siguranța copiilor noștri', a continuat solista, pentru Cancan.ro

Claudia Pătrășcanu a formulat o cerere în instanță

Claudia Pătrășcanu a formulat o cerere în instanță. 'Desigur, urmare a acestui eveniment, se pune problema daca i-au fost afectate in vreun fel capacitatile neurologice, motiv pentru care am formulat o cerere in instanta, pentru a se dispune expertiza de specialitate care sa indice:

Imprejurarea daca in data de 20.02.2022, dl. Badalau a suferit o lovitura la nivelul capului, sau daca comportamentul sau a fost determinat de alti factori de natura a-i afecta sistemul nervos. Instanta de judecata mi-a comunicat ca aceasta procedura dureaza 6 luni. Acesta a fost motivul determinant si am renuntat la administrarea probei.

Intre timp m-am lamurit cu lovitura'; dl. Badalau petrece noptile cu persoane de o calitate morala indoielnica, cu minore de 14-15 ani, seara luand sfarsit cu acte de violent fizica, capete sparte etc. Bineinteles, dupa petreceri de genul, in general se aluneca pe coaja de banana sau pe sticla si se pierde cunostinta, ca mai apoi sa-ti intrebi mama copiilor, plangand, daca i-a adus copiii sau ba!!!', a mai transmis Claudia Pătrășcanu, conform Spynews.ro

Claudia Pătrășcanu cere ajutor

Artista a vorbit și despre motivul, pentru care a sunat la 112 în ziua nunții surorii lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu spune că cei mici 'petreceau', în compania tatălui, care ar fi consumat alcool.

'Se pune intrebarea: copiii sunt in pericol in preajma tatalui? Dvs. v-ati lasa copiii doar in grija lui, fara prezenta bunicilor paterni si a surorii sale? Iar acesta nu este singurul eveniment care denota o conduita si moralitatea indoielnica a unui parinte, ci si evenimentul care a avut loc recent (nunta surorii sale), cand dl. Badalau sustine ca as fi apelat la serviciul 112, pe motiv ca nu mi-a adus copiii la Agigea, desi conveniseram sa-i aduca luni.

Nu acesta a fost motivul pentru care am apelat 112, ci pentru faptul ca duminica, 08.05.2022, era o ora destul de tarzie, copiii inca petreceau' in compania tatalui care consuma alcool, fara sa-i pese de rutina celor mici. Unde si cine ma poate ajuta sa imi protejez copiii de un iresponsabil, care refuza sa se maturizeze si sa inteleaga intreaga responsabilitate care-i revine unui parinte?', a declarat cântăreața pentru Spynews.ro

Claudia Pătrășcanu nu vrea să audă de împăcare

Artista nici nu vrea să audă de împăcare. Claudia Pătrășcanu este de părere că acest proces între ea și Gabi Bădălău se prelungește degeaba.

'Nu există cale de împăcare și degeaba se tot prelungește acest proces. Dacă nu am reușit amical să lămurim anumite lucruri, acum lăsam un complet de judecată. N-am vrut și nu mi doresc un scandal cu tatăl copiilor mei, deși dumnealui mă denigrează, mă jignește public și face tot felul de acuzații la adresa mea, drept urmare, sunt nevoită să demonstrez punctual și să răspund la fiecare acuzație a domniei sale printr-un comunicat însoțit de probe reale și concrete, scrise și audio, probe depuse și la instanță.

Cel care își spală rufele în public este domnia sa, cel care dorește să mă atragă în circul lui, cu care, de altfel, presa mondenă este obișnuită datorită conduitei dumnealui. Este conflictual, dă zeci de minute interviuri presei la ieșirea dintr-o sală de judecată cu toate detaliile. Oamenii cu adevărat inteligenți înțeleg ce urmărește acest domn Gabi Bădălău. Eu încerc să-mi protejez copiii, familia de evenimentele în care este implicat acest domn', a mai spus vedeta, pentru Cancan.ro

Vedeta a dezvăluit și ce a avut de spus un psiholog despre copiii ei, după ce Gabi Bădălău ar fi cerut o expertiză.

'Ne-am tot lungit, deoarece a cerut o expertiză psihologică pentru copii. După multe ședințe de expertiză a reieșit că băieții nu sunt alienați parental, ba chiar se menționează de către doamna psiholog că cei doi copii spun că, atunci când sunt la tatăl lor, dumnealui nu petrece timp cu ei, deși copiii și-ar dori acest aspect, dar tatăl îi lasă în grija altora.

Mai spun că pe timpul meu domnul Gabi Bădălău, împreună cu toată familia, a avut parte de două vacanțe în străinătate. Vacanța din Dubai ar fi trebuit să fie vacanța mea cu cei mici, dar din iubire pentru ei și, căutând liniște și înțelegere, am ales ca micuții să petreacă acea vacanță cu toată familia. Tot să fie bine și pace între noi.

Când iese și aruncă acuzații atât de urâte la adresa mea fără ca eu să fac ceva, atunci ar trebui să înțeleagă un lucru, că m-am săturat să fiu elegantă, prea elegantă chiar cu acest distins domn', a conchis Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.ro

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton