Adda a ajuns la spital, în perfuzii. Ce se întâmplă cu artista: „Problema e că nu știu de la ce”

 Lupescu Anca
.

Adda și-a îngijorat teribil fanii, după ce a postat o fotografie de pe patul de spital. Cântăreața a ajuns la perfuzii, iar internauții s-au arătat de-a dreptul îngrijorați de starea artistei. Adda a ajuns pe mâna medicilor în miez de noapte. Ea s-a. fotografiat pe patul de spital și a postat imaginea pe contul ei de Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o alergie, acesta fiind principalul motiv pentru care a ajuns la spital. Chiar și așa, cea mai gravă problemă este că nu știe, de fapt, ce i-a declanșat această reacție.

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma:„Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!’

adda-la-te-cunosc-de-undeva-1adda-la-te-cunosc-de-undeva-1

Adda a postat și un filmuleț, iar pe fundal s-a auzit celeba piesă 'Oficial îmi merge bine'

'🤘 alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…', a fost mesajul postat de Adda.

Citește și: S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

'Sănătate multă, draga mea!/ Trebuie sa ai grija. Nu e de joaca!/ Îmi pare rău, alergiile astea…/ Se pune perfuzie la alergie?😳 Exista un test anume pentru toate alergiile posibile..', sunt câteva dintre reacții.

Momentan, vedeta nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate, însă lucrurile par că evoluează bine, iar vizita din toiul nopții a fost pentru un motiv mai puțin grav decât și-au imaginat fanii artistei.

Citeste si: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Cum se înțelege Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea

Adda și Cătălin au fost una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon Asia Express pentru că nu au ținut cont de camere și, când au simțit nevoia să se certe, s-au certat cu patimă.

„Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm.

Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțin pentru noi doi.', a declarat ADDA pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton