(P) Garderoba minimalistă pentru sezonul rece - ce conține?

 advertising.ringier
.

De la sfârșitul lui septembrie zilele au început să se scurteze simțitor. Ideea că iarna se apropie cu pași repezi s-a conturat din ce în ce mai mult în mințile noastre. Acum, indiferent dacă iubești sezonul rece sau dacă tânjești după zilele de vară, nu poți nega că iarna este foarte ofertantă din punctul de vedere al vestimentației. 

Abia atunci când se face frig este posibil pentru toți cei din jur să vadă exact lângă ce fashionistă au stat în tot acest timp! Mai mult decât atât, ţinutele de iarnă nu trebuie nici măcar să fie extrem de ample. Ghidul pe care ţi-l prezentăm mai jos a fost conceput pe baza ideii de minimalism – atunci când se face frig, ai nevoie de un număr limitat de piese ca să te faci remarcată şi să fii regina sezonului hibernal. 

Deşi nu vom neglija în niciun fel piesele vestimentare, principalul nostru punct de interes este reprezentat de încălţăminte. În fond, dacă eşti interesată de domeniul modei, ştii la fel de bine ca şi noi că alegerea unei perechi de pantofi potrivite poate să salveze orice outfit. 

  1. Trenchcoat

Intrat şi în română cu forma modificată trenci, acest tip de jachetă este o primă marcă a stilului în sezonul rece. Acest palton scurt până la jumătatea coapsei, prins de cele mai multe ori cu un cordon la mijloc, îţi evidenția silueta chiar şi în anotimpul în care forma corpului este de obicei ascunsă, aproape imposibil de ghicit. În plus, trenciul este confecţionat de regulă din stofă, astfel încât frigul nu va mai fi o problemă.

 2.Cardiganul

Mergem cu un strat mai departe, către cardigan. Ştim prea bine că temperaturile scăzute se combat mai ales cu ajutorul ţinutelor pluristratificate – dar, de preferat, cât mai plăcute ochiului. Cardiganul te va ajuta întotdeauna să te protejezi şi să şi arăţi bine. Cu decolteu în V sau rotund, în culori închise sau pastel, puloverul cu nasturi va imprima o imagine de smart casual ţinutei tale.

3.Ghetele pentru frig uscat

Şi am ajuns, aşa cum am promis încă de la bun început, la încălţăminte. Există zile în care vântul bate tare, dar nu se vede nici măcar un pic de lapoviţă sau ninsoare. Acesta este momentul pentru ghetele călduroase şi comode care, fără a avea o aderenţă foarte puternică, îţi vor proteja picioarele de îngheţ. Aici nu putem să nu recomandăm celebrele UGG-uri. Oricâte critici şi-ar fi primit pentru aspect, noi considerăm că nu e imposibil un styling reuşit cu ele: dacă alegi nişte jeanşi skinny, închişi la culoare, în vreme ce în partea de sus porţi o haină casual (spre exemplu, o parka accesorizată cu o eşarfă supradimensionată), vei crea un outfit relaxat şi cool.

4. Ghete pentru ploaie şi zăpadă

Nu putem vorbi despre sezonul rece dacă nu aducem în discuţie precipitaţiile abundente. În acest caz, vei avea nevoie de încălţăminte care să fie impermeabilă şi totodată aderentă. Îţi recomandăm ghete cu talpă groasă, de preferat din cauciuc. Interiorul trebuie să fie din pâslă şi cu încălzire, iar materialul exterior, unul care să nu permită pătrunderea apei. Îţi poţi alege cizme negre, ca să le asortezi cât mai uşor la orice combinaţie vestimentară. Se poartă de asemenea și nonculorile în degrade. 

Astfel, venirea sezonului hibernal poate să fie un prilej de bucurie. A sosit momentul să îţi reînnoieşti garderoba cu jachete, cardigane şi nelipsitele ghete de damă pentru iarnă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton