Actrița Natașa Raab, diagnosticată cu Parkinson, este de negăsit. Florin Zamfirescu e îngrijorat pentru ea: "Am tot sunat-o, dar nu răspunde"

 Dumitrache Laura
.

Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson în urmă cu mai bine de trei ani, iar de atunci s-a retras din lumina reflectoarelor. Coana Chiva așa cum este cunoscută din reclamele la iaurt este de negăsit, iar colegul și prietenul ei Florin Zamfirescu este îngrijorat. Actorul a încercat să o contacteze, dar nu a reușit să vorbească cu îndrăgita actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Natașa Raab, în vârstă de 69 de ani, este considerată una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. A jucat în numeroase seriale românești, dar mulți români o cunosc din reclama la iaurt în care o interpretează pe Coana Chiva.

natasa raabnatasa raab

În ultimele luni, prietenii și colegii de breaslă nu au mai vorbit cu actrița, iar aceștia sunt îngrijorați pentru ea. Printre cei care s-au îngrijorat de soarta acesteia se numără actorul Florin Zamfirescu. Acesta a declarat că nu reușește să o contacteze pe Natașa Raab.

Citește și: Care este starea de sănătate a actriței Natașa Raab, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Neurologii ridică din umăr, nu mai speră”

Citește și:Actrița Natașa Raab e țintuită la pat din cauza bolii Parkinson: „Nu mai pot merge deloc, vorbesc foarte greu'

Citește și:Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, după ce anunțaseră că s-au certat: „Pune mâna și riscă'

Citește și:Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana Matache și a petrecut weekend-ul alături de ei: „Poate să vină oricând să îi vadă”

Actrița Natașa Raab, diagnosticată cu Parkinson, este de negăsit

Natașa Raab este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. A jucat în numeroase telenovele românești, dar în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar de aproape un an este de negăsit. Colegii de breaslă și prietenii au încercat să o contacteze, dar nu pot da de ea. Actorul Florin Zamfirescu se numără printre cei care au încercat să o sune, dar a dezvăluit că numărul de telefon nu mai este valabil.

Am tot sunat-o, de câteva ori, să vorbim, să aflu ce e cu ea. Dar nu răspunde nimeni la acest număr, este închis. Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!'. Dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim. Ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!', a declarat Florin Zamfirescu pentru playtech.ro.

Vecinii nu mai știu nimic despre actrița Natașa Raab

În urmă cu câteva luni, femeia care o îngrija pe îndrăgita actriță a declarat că acesta s-a retras la casa ei de la țară. Acum, vecinii săi susțin că nu au văzut-o și nu mai știu nimic despre Natașa Raab.

„Lumea vorbește, pe aici, prin Craiova, că a rămas la țară, undeva, la Băilești. La aer curat, în căsuța femeii care o îngrijește de câțiva ani. A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte. Am putea să îi trimitem și noi un gând bun. Contează enorm când ești bolnav. Ultima oară când am văzut-o, acum vreo doi ani, se sprijinea în două bastoane, mi-a zis că nu se simte bine', a declarat un vecin de-al actriței pentru sursa citată mai sus.

Natașa Raab, dezamăgită că a fost uitată de colegii de breaslă

Prietena de suflet a Natașei Raab declara anul trecut, de ziua de naștere a actriței, că are grijă de ea, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson. Aceasta declara că actrița este dezamăgită pentru că mulți colegi de breaslă au uitat-o.

Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale.Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc', a declarat Viki, prietena actriței.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton