Actrița Ilinca Manolache, manifest pe covorul roșu la Elle Style Awards, cu privire la abuzurile din UNATC: "Vă vedem și știm ce faceți"

 Radulescu Ruxandra
.

Manifest pe covorul roșu la Elle Style Awards, cu privire la abuzurile din UNATC. Evenimentul Elle Style Awards a demonstrat că moda nu înseamnă doar simț estetic, ci este și o manieră de a transmite un mesaj cu impact social. Actrița Ilinca Manolache, nominalizată la premiile UNITER, a luat atitudine împotriva acuzațiilor de abuz aduse de către studente la adresa unor nume mari din instituția de învățământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Manifest pe covorul roșu la Elle Style Awards, cu privire la abuzurile din UNATC. În urmă cu ceva timp, declarațiile profesorului universitar, Puiu Șerban, din cadrul podcastului lui Măruță, au stârnit un val de revoltă. Lui Puiu Șerban i s-a reproșat discursul misogin, iar într-un sfârșit acesta și-a cerut scuze, public, pentru atitudinea sa. Ulterior acestui incident, mai multe studente și-au relatat experiențele groaznice pe care le-au trăit în UNATC, în care au fost vehiculate și alte nume importante. În cadrul Elle Style Awards, talentata acriță Ilinca Manolache, fiica artistei Rodica Negrea, a apărut cu o pancartă în care își exprima revolta față de cele întâmplate și îndemna instituția să ia măsuri.

319842269_1543123026200008_3439698321154791048_n319842269_1543123026200008_3439698321154791048_n

Actrița Ilinca Manolache, manifest pe covorul roșu la Elle Style Awards, cu privire la abuzurile din UNATC

Evenimentul Elle Style Awards a avut parte de un moment special pe covorul roșu, care a dovedit forța pe care o exercită cultura modei în viața socială. Actrița Ilinca Manolache a respectat codul vestimentar al evenimentului, „all black”, și a optat pentru un sacou negru supradimensionat, asortat cu câteva accesorii ce confereau dinamism și un aer jucăuș ținutei, pantofi în stil retro și o poșetă cu paiete. Laureată a premiilor UNITER și absolventă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC, aceasta a venit cu o pancartă pe care scria: „UNATC(e) faceți cu abuzatorii”. Actrița a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la situațiile în care au fost implicat persoane din instituția respectivă.

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.

Citește și: Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice:„Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal’

Aseară am fost la Elle Style Awards și vreau să mulțumesc organizatorilor pentru invitație. E primul an în care am fost invitată și sper să nu fie ultimul.

Am vrut să folosesc această expunere pentru a îmi arata solidaritatea față de toate victimele abuzurilor de orice fel. Mulțumesc victimelor pentru curajul pe care îl aveți să înfruntați trauma prin care ați trecut din cauza abuzatorilor și că vorbiți despre asta. În al doilea rând am vrut să transmit un mesaj și abuzatorilor din @unatc_ilcaragiale. Vă asigur că nu uităm, că vă vedem și știm ce faceți, suntem aici și ne-am săturat!„, a scris Ilinca Manolache pe Facebook.

Profesorul Puiu Șerban și-a cerut scuze pentru afirmațiile sale

Afirmațiile profesorului Puiu Șerban de la podcastul lui Măruță au fost aspru criticate de organizațiile ce apără drepturile și siguranța femeilor. Acesta a oferit un comunicat de presă, la o zi după ce UNATC a declarat că se detașează de afirmațiile făcute de cadrul universitar, la podcastul lui Măruță. Potrivit instituției, Comisia de Etică s-a autosesizat și ar fi urmat să ia măsuri.

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:’Încheiem prietenia’

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Meghan Markle și prinții de Wales, Kate și William:’Nu am realizat că este nepotrivit’

Analizând cu deplină sinceritate şi asumată responsabilitate cele afirmate în podcastul pamflet „Acasă La Măruţă', am ajuns la concluzia că unele dintre afirmaţiile mele au fost total nepotrivite atât pentru mine, ca profesor, dar mai ales au creat un prejudiciu de imagine instituţiei în care m-am format şi pe care o slujesc de 25 de ani, prin urmare, consider că datorez scuze tuturor colegilor mei de o viaţă.

Un regret sincer însoţit de empatie adresez tuturor persoanelor care s-au simţit lezate de glumele mele neinspirate; lor le cer scuze în primul rând, asigurându-i că acele nefericite minute din emisiunea-pamflet nu mă reprezintă ca om şi ca profesor.„, a declarat Șerban Puiu în comunicatul de presă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton