Actrița Amanda Seyfried a născut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul

 Lupescu Anca
.

Actrița Amanda Seyfried a născut cel de-al doilea copil. Cei doi au făcut anunțul luni, Amanda și soțul dezvăluind că familia lor s-a mărit. Primul lor copil are trei ani, iar familia este mai fericită ca oricând, odată cu venirea pe lume a fiului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Suntem atât de bucuroși să ne alăturăm organizației War Child USA și să fim primii care anunță că Amanda Seyfried și Thomas Sadoski, cuplu aflat la conducerea organizației noastre, au devenit părinți pentru a doua oară', a publicat asociația INARA, pe Instagram.

Prima imagine cu bebelușul

„De la nașterea fiicei noastre de acum 3 ani, angajamentul nostru față de copiii nevinovați care sunt afectați într-un mod brutal de conflicte și războaie a reprezentat enorm în viețile noastre', au declarat Amanda și Thomas.

imageimage

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală:„Eu mă îndrăgostesc tot timpul. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

„Odată cu nașterea fiului nostru, munca prin INARA și alături de War Child a devenit Stea Nordului pentru noi.'

Alte detalii privind nașterea micuțului sau numele lui nu au fost făcute publice. Perechea mai are o fiică, Nina, în vârstă de 3 ani.

Atât Amanda, cât și Thomas sunt susținători ai INARA, organizație care asigură asistență medicală copiilor afectați de război. Susțin de asemenea organizația War Child.

Vara aceasta, Amanda a vorbit despre viața familiei sale în izolare. „Mama mea locuiește cu noi. Este dădaca noastră.

Citește și: Oana Cuzino a revenit la PRO TV.Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Viața mea este grozavă pentru că ea este un fel de al treilea părinte. Sunt atât de norocoasă. Știu că sunt.'

Referitor la mariajul ei, Amanda a adăugat că a devenit mai puternic în timpul pandemiei de coronavirus. Actorii sunt căsătoriți din luna martie a anului 2017.

„3 ani fericiți, Tommy', a scris actrița în mediul online, în ziua aniversării lor. 

Cine e Amanda Seyfried

Amanda Seyfried este o actriță și cântăreață americană. În copilărie a fost model și a cochetat și cu scrierea și interpretarea muzicală.

Și-a început cariera publică de la 11 ani, iar la 15 ani a jucat pentru prima oară ca actriță. A început cu mici roluri și a continuat în As the World Turns and All My Children. În anul 2004 a jucat în filmul Mean Girls în rolul lui Karen Smith. Alte roluri au fost cele din Nine Lives din 2005 și Alpha Dog din 2006.

În 2006 a jucat în seria de succes Big Love, produsă de HBO. Primul său rol substanțial a fost cel din musicalul Mamma Mia! unde a jucat rolul lui Sophie Sheridan. Tocmai de aceea, după acest succes au urmat peliculele Jennifer’s Body (2009), Chloe (2010), Dear John, Veronica Mars, Letters to Juliet, toate în 2010 și Red Riding Hood și In Time din 2011

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton