Răspunsul halucinant oferit de operatorul 112 unei femei care a sunat să-și reclame soțul violent: "Nu ești sănătoasă!"

 Dumba Gabriela
.

Este anchetă la Poliția Română după ce un operator 112 a avut un limbaj mai mult decât nepotrivit la adresa unei femei care a sunat la 112. În loc să o ajute, polițistul i-a zis femeii agresate de fostul soț că nu este sănătoasă, iar pe agresor l-a numit „boschetar”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Nu ești normală' și 'Nu ești sănătoasă', i-a spus polițistul victimei, potrivit apelului la 112 înregistrat și prezentat în instanță de STS, scrie Replica de Constanța.

De asemenea, operatorul 112 l-a numit 'boschetar' pe agresorul reclamat, Judecătoria Constanța dispunând astfel emiterea unei adrese către comandantul Inspectoratului General al Poliției Române pentru a face verificări disciplinare cu privire la modalitatea în care lucrătorul de la poliție a gestionat convorbirea.

Judecătoria a admis cererea procurorilor și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni prin care bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de victimă, precum și de locuința acesteia.

Citește și:

Atenție la aceste alimente banale! Pe cât sunt de frumoase, pe atât cresc riscul apariției cancerului

Cum faci diferența între alergie și coronavirus: „Este primul semn distinctiv'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton