Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur: "A fost o experiență incredibilă"

 Radulescu Ruxandra
.

Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur, pentru serialul de pe Netflix despre Pamela Anderson și Tommy Lee. Sebastian Stan este românul care a dat lovitura la Hollywood, acesta apărând în mai multe producții de succes de-a lungul timpului. Șansa i-a surâs cu miniseria „Pam & Tommy”, difuzată pe Netflix, care a înregistrat un mare succes la public și critici, deopotrivă. Stan are șansa de a câștiga prestigiosul premiu Globul de Aur pentru prestația sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur, pentru interpretarea sa în serialul Pam & Tommy, difuzat pe Netflix. Sebastian Stan, 40 de ani, s-a născut în 1982, în Constanța. Părinții săi au divorțat pe când el avea opt ani. După Revoluția din ’89, Sebastian Stan și mama sa, pianista Georgeta Orlovschi, au plecat în Europa. Patru ani mai târziu, cei doi s-au stabilit la New York.

Sebastian Stan a jucat în mai multe seriale de succes, cum ar fi Lege și Ordine sau Gossip Girl, însă a intrat în atenția publicului cu rolul din „Pam & Tommy”. Producția explorează povesea de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee. Relația celor doi a generat un scandal major, care este subiectul de bază al serialului.

snapinsta.app_1080_193696509_402256794183267_3697616178590597514_nsnapinsta.app_1080_193696509_402256794183267_3697616178590597514_n

Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur

Sebastian Stan este unul dintre cele două personaje centrale din serialul „Pam & Tommy”. Actorul român oacă rolul lui Tommy Lee, basistul trupei Motley Crue, care a avut o relație pasională cu nimeni alta decât Pamela Anderson. Cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri ai anilor ’90. Relația lor a generat un adevărat scandal mediatic, când o casetă video cu scene intime între ei a fost dată publicității.

Cei care au vizionat serialul „Pam & Tommy” au apreciat extrem de mult asemănarea dintre actori și personajele reale. Sebastian Stan și-a însușit nu numai look-ul lui Tommy Lee, ci și vocea și gesturile personajului.

Citește și: Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. E în topul milionarilor

Citește și: Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, mai îndrăgostit ca niciodată! Paparazzii i-au surprins sărutându-se pasional

„Nu sunt muzician. Nu cânt la un instrument și nu am vrut să am o dublură în scenele când Tommy cântă la tobe. Am vrut să să pot învârti bețele și să dau tot ce am mai bun. Aveam doar trei luni și jumătate să învăț, în timp ce lucram la un proiect complet diferit. Am făcut tot ce am putut cu timpul pe care l-am avut și a fost incredibil. Am ajuns să iubesc tobele. Am ajuns să mă îndrăgostesc acest instrument și chiar aș putea să continui să cânt la tobe pentru mine. A fost o experiență incredibilă. Mi-a dat mult de lucru pentru că el este unul dintre cei mai mari basiști din lume.', a dezvăluit Sebastian Stan, pentru TV Insider, în urmă cu ceva timp despre rolul său din „Pam & Tommy”.

Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur. Cum și-a construit rolul

Sebastian Stan a povestit cum a abordat personajul lui Tommy Lee, dincolo de scandalurile din presă. Actorul român a mărturisit că a dorit să reprezinte relația dintre renumitul basist și Pamela Anderson dintr-o perspectivă profund umană. Cele două vedete s-au căsătorit și au avut copii și păstrează până în ziua de azi o relație armonioasă. Sebastian Stan a spus că acest subiect a fost dezbătut cu colega sa de platou, actrița Lily Jmes, care a interpretat-o pe Pamela Anderson.

Citește și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu:'La mulți ani, băiatul meu cu destin special'

Citește și: Reacția lui Cabral după lansarea emisiunii lui Cosmin Seleși, care i-a înlocuit show-ul Ce spun românii:'Mi s-a creponat inima când am văzut…'

„Lily și cu mine am discutat mult. Intenția noastră a fost întotdeauna să fim capabili să reprezentăm pe deplin conexiunea, intensă, pasională și, într-o oarecare măsură, naivă, care a avut loc între acești doi oameni. În fond, orice ai vrea să spui despre ei, au vrut să fie împreună. S-au căsătorit. Încercau să fie un cuplu. Au vrut să fie părinți. Au vrut să aibă o familie. Ea a vrut să aibă copii. A avut un avort spontan. A fost însărcinată, în toată această situație.„, a declarat Sebastian Stan pentru publicația menționată.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton