Actorul Nick Cordero s-a trezit din comă! Medicii i-au amputat un picior din cauza complicațiilor produse de coronavirus: "Este extrem de slăbit, atât de slăbit, încât nu poate să închidă gura"

 Oana Pantazi
.

Actorul Nick Cordero, căruia îi fusese amputat piciorul drept în urma complicațiilor produse de COVID-19, s-a trezit la scurt timp din coma indusă de medici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nick Cordero, un nume extrem de cunoscut pe Broadway, a fost protagonistul unui adevărat miracol, susține soția lui, Amanda Kloots, ieșind din coma indusă după ce i-a fost amputat piciorul, în urma complicațiilor produse de coronavirus. Artistul canadian, în vârstă de 41 de ani, fusese internat într-un spital din Los Angeles încă de la finele lunii martie, fiind diagnosticat inițial cu pneumonie, iar mai apoi confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Conform soției sale, în timpul internării, actorul a intrat în șoc septic și a avut și două AVC-uri de mici proporții, drept urmare cheagurile de s\nge formate au dus la amputarea piciorului.

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

„Nick s-a trezit!”

Soția lui Nick Cordero, care a ínut ]n permanență legătura cu fanii actorului, a împărtășit extraordinara veste prin intermediul unei postări făcută pe Instagram Stories. Nick s-a trezit (n.red.: din comă)! Este extrem de slăbit, atât de slăbit, încât nu poate să închidă gura. Dar înțelege ceea ce i se spune, ceea ce înseamnă că s-a întors! Acesta este un drum lung, un drum foarte lung (…)', a spus Amanda.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

„Plămânii lui au fost foarte afectați”

Soția actorului, care acum se află internat la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, a confirmat faptul că soțul ei a suferit de pe urma complicațiilor produse de COVID-19, acestuia fiindu-i grav afectați plămânii, dar s-a arătat optimistă în privința evoluției lui Nick.

Și să își deschidă ochii i-a fost destul de greu. Îl așteptăm să-și recapete forțele, iar apoi va începe recuperarea. Plămânii lui au fost foarte afectați de COVID-19. Arată ca ai unui fumător înrăit de 50 de ani. Atât sunt de afectați', a mărturisit Amanda.

Nick-CorderoNick-Cordero

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton