A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump: "Îmi va fi dor de ea"

 Raiciu Adriana
.

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump , a murit la vârsta de 73 de ani, a declarat familia. A fost prima soție a lui Donald Trump și au avut împreună trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Paramedicii din Manhattan, răspunzând unui apel pentru stop cardiac, au găsit o femeie de 73 de ani în apartamentul din Upper East Side, unde locuia Ivana Trump, joi, imediat după ora 12:30, potrivit FDNY. Ea a fost declarată moartă la fața locului, a spus poliția din New York. La puțin timp după, Donald Trump a postat prima reacție pe platorma sa, în care spunea despre fosta parteneră că era „femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea'.

ivana-trumpivana-trump

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital: „Trebuie să fac o ecografie’

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea

A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump

Ivana Trump a fost găsită inconștientă și fără răspuns la capătul unei scări din apartamentul ei, potrivit surselor din poliție. Poliția investighează dacă a căzut și, dacă da, dacă căderea a contribuit în vreun fel la moartea ei, au spus sursele. Un medic legist va stabili cauza morții ei, a mai spus poliția.

Ivanka Trump și-a amintit de mama ei ca fiind „strălucitoare, fermecătoare, pasională și amuzantă răutăcioasă'.

„Ea a trăit viața la maxim – fără a renunța niciodată la ocazia de a râde și de a dansa', a spus Ivanka Trump pe Twitter în timp ce împărtășea o fotografie din copilărie cu mama ei. „Îmi va fi dor de ea pentru totdeauna și îi voi păstra mereu vie amintirea în inimile noastre.'

Cine a fost Ivana Trump

Ivana Trump, născută Ivana Marie Zelníčková, a crescut sub conducerea comunistă în fosta Cehoslovacie. Ea a plecat în anii 1970 și s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977.

Ea a lucrat ani de zile în imperiul de afaceri al lui Trump ca director executiv. Ea a fost numită CEO al Trump’s Castle, unul dintre cazinourile sale din Atlantic City, și a ajutat la proiectarea interioarelor pentru Grand Hyatt Hotel și Trump Tower. De asemenea, a fost autoarea mai multor cărți de succes și și-a creat propria linie de îmbrăcăminte.

Ivana și Trump au divorțat în 1992. Căsătoria lor s-a dizolvat pe fondul dezvăluirilor că fostul președinte avea o aventură cu Marla Maples, care avea să devină a doua sa soție.

sursă foto- Twitter, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton