A murit Emma Neagu, gimnasta de la ”Românii au talent”. Fetița suferea de cancer

 Pirvu Cristina
.

Emma Neagu a murit. Vestea a fost făcută publică în Canada, chiar de familia ei. Fetița a impresionat când a urcat pe scena de la 'Românii au talent'. Era pasionată de gimnastică și a inspirat mulți copii. 

A murit Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a cucerit o țară întreagă cu puterea și curajul ei. Apariția ei la 'Românii au talent' a fost o lecție de viață pentru toți românii, scrie Unica. 

La numai 15 ani, Emma Neagu a murit din cauza unui cancer osos foarte agresiv. Boala i-a fost diagnosticată în 2017, iar medicii au spus, la momentul respectiv, că îi pot salva piciorul. Însă Emma a ales să-i fie amputat pentru a putea să danseze în continuare. Pasionată de gimnastică și dans, Emma a început sportul la numai trei ani.

Anunțul decesului a fost făcut de mai multe organizații din Canada, țara în care s-a născut Emma. Ea devenise imaginea mai multor campanii de susținere a copiilor bolnavi de cancer.

https://www.youtube.com/watch?v=6cKyRyRvLAI

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final”, a spus familia.
Foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton