(P) eTorturi - cofetarie cu livrare la domiciliu a celor mai bune torturi si prajituri

 Sava Elisabeta
.

Orice persoana care a ajuns sa achizitioneze produse de la cofetaria online eTorturi.ro, s-a reintors si pentru alte comenzi, asta pentru ca oferta pusa la dispozitia clientilor este un adevarat regal de dulciuri. Torturi personalizate, prajituri delicioase, cozonaci si briose, toate impresioneaza printr-un gust desavarsit si design care poate fi incadrat in categoria  operelor de arta.

O afacere construita in ideea de a le oferi clientilor produse gustoase si proaspete, siguranta si design impecabil, eTorturi face parte in prezent din topul celor mai apreciate cofetarii bucurestene – un statut pe care o echipa de profesionisti, cofetari si patiseri, au urmarit sa il atinga inca de la momentul in care cofetaria a fost deschisa.

Oferta foarte diversa pune in dificultate clientii

Numerosi clienti au ajuns la concluzia ca de la eTorturi este dificil sa aleaga un anumit produs, chiar daca stiu pentru ce eveniment se pregatesc.  Variantele sunt atat de numeroase, incat greu se poate opri cineva la una singura.

In cazul torturilor, de exemplu, cele aniversare se pot comanda in zeci de variante – fiind suficient sa se cunoasca ce hobby are persoana sarbatorita sau ce preferinte are. Daca un copil va fi bucuros sa vada ca pe tort a fost asezat un personaj indragit din desenele animate pe care le urmareste sau macheta dulce a unei jucarii, un adult va fi surprins placut sa constate ca tortul poarta amprenta hobby-ului pe care il are sau ca aminteste de job-ul pe care il practica.

Similar se pune problema cand se alege un tort de nunta. Nu toti mirii vor dori un tort decorat floral, unii indragesc atat de mult sa calatoreasca, incat vor prefera ca pana si tortul de la nunta sa le reaminteasca de o anumita destinatie. Mai mult, sunt si miri care se regasesc in mai multe idei pentru design, incat nu stiu la care sa se opreasca.

Nici cand vine vorba despre gustul tortului, lucrurile nu sunt mai simple.  Sunt persoane care adora ciocolata, altele au facut o pasiune pentru cremele cu fructe sau pentru cele cu vanilie. Optiunile sunt intr-atat de variate, incat pare ca nu se sfarsesc.

Dincolo de a putea sa reproduca cele mai inedite forme pe torturi si de a lucra cu creme cu arome diverse, cofetarii de la eTorturi isi consiliaza clientii si ii ajuta sa ia cea mai potrivita decizie, in functie de eveniment. In plus, acestia isi invita clientii in laboratorul unde se prepara torturile, pentru degustari.

eTorturi – Cofetarie cu livrare la domiciliu

Chiar daca designul si gustul tortului ales sunt impecabile, serviciile nu ar mai fi atat de apreciate daca livrarea, de exemplu, nu s-ar face la locul stabilit de client. eTorturi este o cofetarie cu livrare la domiciliu, de fapt, cu livrare la adresa stabilita de client, atat timp cat aceasta se afla in Bucuresti sau in zonele limitrofe.

In concluzie, cu o oferta impresionanta de preparate dulci, pregatite doar cu ingrediente naturale, cu servicii impecabile de livrare si o gestionare ireprosabila a tuturor comenzilor, eTorturi isi merita locul intre cele mai bune cofetarii din Bucuresti!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton