A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui: "Sunt în stare de șoc"

 Laciu Andreea
.

A murit Călin Doboș. Chirurgul estetician al vedetelor și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier care a avut loc chiar în Capitală. Totul s-a petrecut pe Pasajul Basarab, în jurul orei 12:20, conform primelor informații oferite chiar de către oamenii legii, care au ajuns la fața locului. Se pare că bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare, apoi a avut loc un impact deosebit de violent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Era chirurgul estetician preferat de vedetele din România. Printre cele care au apelat la serviciile lui de-a lungul timpului se numără și Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Simona Trașcă sau Claudia Pavel. Din nefericire, în urma impactului de pe Pasajul Basarab din București, Călin Doboș a suferit leziuni incompatibile cu viața și a decedat. Nu au fost implicate și alte autovehicule în acest accident.

calin-dobos-2calin-dobos-2

A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor

În urma accidentului rutier în care acesta și-a pierdut viața, autoritățile au oprit traficul rutier pe pasajul Basarab, sensul Grozăvești – Titulescu, imediat după impact. Călin Doboș a fost pentru multă vreme unul dintre cei mai apreciați medici esteticieni de la noi din țară. Bianca Drăgușanu a fost una dintre vedetele care au apelat la serviciile lui, dar relația lor era una mult mai importantă decât atât.

Vedeta a dezvăluit acum că îl considera ca un adevărat membru al familiei sale și este distrusă de durere după ce a aflat vestea cea cruntă. Este în stare de șoc și a mai mărturisit că erau atât de apropiați, încât ea l-a vizitat și atunci când a fost reținut de autorități, după ce a fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă.

Citește și: Călin Doboș, arestat în timp ce încerca să fugă din țară! Esteticianul vedetelor a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă

Citește și: Cristi Minculescu s-a tuns scurt. Cum arată acum: „Am luat cu asalt și TikTok-ul”

-=Citește și: Primele imagini din timpul probelor America Express: „Nu credeam vreodată că o să leșin la televizor”+

Citește și: Teo a reacționat după ce s-a zvonit că emisiunea ei de la Kanal D ar fi scoasă de pe post: „Televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine”

A murit Călin Doboș. 'Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun.

Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el… Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni…', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

A fost condamnat pentru ucidere din culpă

A murit Călin Doboș. În trecut, medicul estetician a avut probleme cu legea. A fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă. Într-o primă fază, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă și a primit și interdicția de a mai exercita meseria de medic timp de patru ani.

O pacientă în vârstă de 36 de ani, din Brăila, a murit în urma unei operații de liposucție realizată de Călin Doboș la o clinică privată din Galați. S-a stins din viață după ce ar fi suferit mai multe perforații ale intestinului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton