Fotografia zilei: Omar, motanul-vedetă

 Oana Pantazi
.

Pentru că Viva! este o revistă despre celebrități, astăzi a venit momentul să vă facem cunoștință cu Omar, motanul-vedetă, una dintre cele mai faimoase feline de pe Instagram. Celebrul patruped, care trăiește în Melbourne, o pisică uriașă din rasa Maine Coon, are propria pagină de Instagram și aproape 68.000 de fani. Această rasă este cunoscută pentru talia ei uriașă, iar Omar este, după cum se vede, un exemplar pe cinste! El măsoară 120 de centimetri, ceea ce îl face să fie cel mai mare exemplar din rasa lui. Iar în timp ce o pisică obișnuită cântărește, în medie, între 3,5 și 4,5 kg, Omar are nu mai puțin de 14, cam cât un câine de talie mijlocie.

Vezi și: Căutăm vedeta cu dimensiunile perfecte 90-60-90 Astăzi, DJ Wanda

În pofida mărimii sale, „motănelul” nu se deosebește de confrații lui, fiind la fel de lenevos, dar și de jucăuș. Din păcate, după cum veți vedea și în fotografie, ne îndoim că stăpâna lui poate să-l țină în brațe mai mult de câteva secunde, dar cu siguranță Omar nu este deranjat de acest mic inconvenient, pentru că are un prieten de joacă aproape pe măsură – câinele Collie pitic al familiei.

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton