Andreea Ibacka dezvăluie cele mai simple secrete pentru păr, ten și cearcăne. Iată cum poți scăpa de acnee!

 Popescu Alexandra
.

Andreea Ibacka are de fiecare dată un ten perfect și un păr strălucitor, iar pentru asta ne împărtășește mereu secretele sale pe blogul personal. Însă, de această dată, a dezvăluit câteva trucuri extrem de simple atât pentru păr, ten, dar mai ales pentru cearcăne.

Vacanța s-a terminat, iar Andreea se întoarce la muncă și o putem vedea din nou în serialul românesc „O grămadă de caramele', care va începe din toamnă la Happy Channel. Și pentru că știe o grămadă de trucuri de frumusețe, am rugat-o să ne împărtășească unul dintre secretele pentru un păr frumos și strălucitor.

„Pentru păr eu îmi aplic cam o dată pe săptămână o mască de păr cu ulei de măsline, ulei de ricin și vitamina A lichidă pe care o las după ce mă spăl pe păr. O las pe toată lungimea, nu la rădăcini, uleiurile nu se aplică niciodată la rădăcină, cam toată noaptea dacă nu mă deranjează mirosul, cu o cască de baie. Dacă domnișoarele au părul blond pot adăuga peste și un gălbenuș de ou sau ceai de mușețel. Dupaia se spală părul. Ideea e că hidratează firul de păr în profunzime și îl ajută să nu se mai despice, să nu se mai tocească', a dezvăluit Andreea pentru Viva!

Citește și: Gianluca Vacchi – urmărit de creditori. Datoriile colosale i-ar putea afecta stilul de viață luxos

Și nu doar atât! Știm cât de important este un ten curat și luminos pentru o femeie, așa că vedeta a dezvăluit și un secret pentru cei care se confruntă cu acneea.

„Pentru ten, pentru acnee, pentru că este o problemă destul de des întâlnită, poți să pisezi aspirină și amesteci cu câteva picături de apă și se pune aspirina fix pe zona cu probleme și usucă mult mai repede și vindecă acneea', a mai spus Andreea.

Și nu în ultimul rând, are un truc extrem de simplu și pentru cearcăne.

„Îmi pun la congelator, în recipientul acela pentru gheață, în loc de apă, ceai verde. Și după iei 2 cuburi de ceai verde înghețat, pe care le pui în tifon ca să nu fie foarte reci și masezi în zona ochilor până când se topesc aproape integral. Necesită doar câteva minute dimineața și efectul chiar se vede', a mai dezvăluit frumoasa actriță.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton