11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA! Imagini inedite de la cununia lor civilă

 Pirvu Cristina
.

Au trecut 11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA în fața ofițeruluis tării civile. Acum, au doi copii frumoși și formeză unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz!

Iată ce repede trece timpul, dar și ce frumos. Andra și Cătălin sunt împreună de mulți ani de zile și parcă se înțeleg din ce în ce mai bine. 11 ani de căsătorie au împlinit!

În august 2008, cei doi au făcut cununia civilă. În București a avut loc evenimentul, acolo unde au participat mulți prieteni printre care și Iulia Vântur care forma la acea vreme un cuplu cu Marius Moga, Smiley și Laura Cosoi care s-au despărțit și CRBL și soția.

Atunci, Andra a impresionat cu ținuta aleasă, o rochie scurtă, albă, care i-a pus în evidență picioarele. Bucuria li se citea pe chip.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan, scrie Libertatea.

Andra si Catalin Maruta casatorie 1Andra si Catalin Maruta casatorie 1

Momentul adevărului: Andra, cu pistruii la vedere. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj la 32 de ani!

Iată că zilele acestea, aflată în Grecia în vacanță, Andra le-a făcut o surpriză fanilor săi arătându-și fața zâmbitoare fără strop de machiaj. Reacțiile urmăritorilor de pe Instagram nu au întârziat să apară, aceștia apreciind frumusețea natural a artistei, unii comparând-o chiar cu Jennifer Lopez.

Ce mai putem observa din imaginile cu Andra fără machiaj: este posesoarea unor pistrui simpatici, imposibil de detectat în mod normal sub fondul de ten. De asemenea, e de remarcat că, la 32 de ani, cântăreața are o piele curată, iar ridurile încă nu și-au făcut simțită prezența. Cu toate că artista, în virtutea meseriei sale, pierde nopți și este mereu pe drumuri.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton