Ricky Martin, prima fotografie cu fetița sa de șapte luni, născută din mamă-surogat. Ce bebeluș frumos are artistul!

 Oana Popoiag
.
Ricky Martin fetițăRicky Martin fetiță

În urmă cu șapte luni, Ricky Martin și soțul său au devenit părinții unei fetițe venite pe lume prin mamă-surogat. Artistul a făcut publică prima fotografie cu Lucia, un bebeluș adorabil cu ochii albaștri.

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, au avut parte de o bucurie uriașă în urmă cu șapte luni, când a venit pe lume fetița lor, născută din mamă-surogat. Dacă până acum cântărețul a preferat să țină copilul departe de ochii curioșilor, iată că nu a mai rezistat și a arătat lumii ce bebeluș frumos are. Lucia este o fetiță bucălată cu ochii albaștri și va fi cu siguranță răsfățata familiei, având doi frați de 11 ani, Matteo și Valentino.

Ricky Martin în culmea fericirii după ce i s-a născut fetița: 'E lumina ochilor mei!'

Ricky Martin a postat pe pagina sa de Instagram fotografia cu fetița, însoțită de mesajul 'lumina ochilor mei'. Cântărețul se simte foarte bine în postura de tată, chiar dacă, așa cum a mărturisit în urmă cu ani, după nașterea gemenilor, uneori e foarte obosit. 'Tot ce fac ei, de la zâmbete până la plâns, mă umple de bucurie. E minunat să fii tată, sunt mai împlinit ca niciodată din punct de vedere spiritual. Recunosc că sunt, totuși, epuizat. Dar mai fericit ca acum nu am fost în viața mea! E magic', declara Ricky în 2008, după nașterea gemenilor săi, tot prin mama-surogat.

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, au una dintre cele mai solide căsnicii. Cei doi au oficializat relația în 2018 la doi ani după ce artistul l-a cunoscut pe Jwan, cu care înainte să aibă prima întâlnire, s-a conversat șase luni pe Internet.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Meghan Markle, implicată într-un scandal imens cu pastile de slăbit. „Ducesa de Sussex' a convins mii de femei să le cumpere!

11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA! Imagini inedite de la cununia lor civilă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton