Vacanță ultra all inclusive în Las Vegas-ul Turciei!

 Oana Pantazi
.

Cu atmosferă cosmopolită, o linie de resorturi excelente și generoasa plajă de nisip argintiu, nu este de mirare de ce Lara Kundu este una dintre cele mai populare stațiuni din Antalya, fiind preferată chiar și de numeroase celebrități din toată lumea, precum Lady Gaga, Paris Hilton sau Kate Moss.

Tocmai din acest motiv, Lara și-a primit supranumele de 'Las Vegas-ul Turciei', dar și pentru că multe dintre hotelurile înșirate elegant de-a lungul coastei au fost dezvoltate după modelul somptuoaselor palate otomane ca Topkapi din Istanbul sau după alte construcții celebre din lume. Turoperatorul Europa Travel îți propune o vacanță de lux în Antalya, 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, unde să te răsfeți într-un excelent resort de 5*, dar la tarife reduse de la 799 euro pentru plecările din 16, 23 și 30 iulie!

Răsfăț de 5 stele la hammam

În Lara Kundu, relaxarea este asigurată pe una dintre cele mai lungi plaje din Turcia, însă nu poate lipsi din itinerariu nici o zi de răsfăț suprem în celebrele hammam-uri tradiționale, unde masajele cu uleiuri aromatice, măștile faciale cu foiță de aur, împachetările în ciocolată și băile în spumă, sunt duse la nivel de artă. În plus, viața de noapte antrenantă cu numeroase spectacole de dansuri turcești și delicii tradiționale, face ca Lara să fie și mai interesantă pentru vizitatori.

Vizite istorice în Antalya

Totuși, dacă ești pasionat de cultură, artă sau istorie ori pur și simplu nu vrei să petreci întreaga vacanță în incinta complexului hotelier, ai posibilitatea să faci numeroase excursii opționale alături de Europa Travel. Mergi într-o croazieră cu catamaranul pe apele ca safirul ale Mediteranei în căutarea delfinilor. Pornește în drumeții în parcurile naturale spre celebrele Cascade Manavgat, Duden și Kursunlu. Mergi la shopping în bazarul ticsit de magazine de haine și bijuterii, ori fă un tur istoric în orașul Antalya.

Dacă îți plac vizitele ceva mai lungi poți să descoperi și situl arheologice Phaselis care a fost stăpânit atât de grecii din Rhodos, de Alexandru cel Mare, dar a aparținut și romanilor și egiptenilor. Muzeul în aer liber păstrează ruinele unor băi romane, urmele Agorei Antice, pietrele de temelie ale Teatrului Antic și alte artefacte istorice interesante.

Tot în Antalya găsești situl Termessos, unul dintre orașele antice cel mai bine conservate din Turcia, renumit mai ales pentru că aici se aflau 6 temple și mai multe sanctuare sacre închinate zeilor. Astăzi, în zona Agorei vei mai putea observa rămășițele clădirilor din marmură cu superbe coloane și sanctuare închinate zeului Solymeus, un Odeon și un mic teatru.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Sejur Antalya

Hotel Delphin Diva 5* – Lara – tarife de la 799 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. *Tarif redus pentru plecarile din 16, 23 și 30 iulie! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton