Florin Călinescu a făcut o avere impresionantă într-un singur an. A câștigat aproape 300 de mii de euro

 Alina Dan
.

Florin Călinescu a făcut o avere impresionantă într-un singur an. Cunoscutul om de televiziune Florin Călinescu a dat lovitura anul acesta şi s-a bucurat de câştiguri în valoare de 300.000 de euro.

Acesta este atât jurat pentru un show de talente, dar în paralel deţine propria firmă, şi anume „Florin Călinescu Media Impex SRL' care este specializată pe „activitaţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune', informează Știrile Kanal D.

Înfiinţată în anul 1996, firma lui Florin Călinescu s-a aflat într-un roller coaster în ceea ce priveşte profitul din ultimii ani. Dacă în 2015 câştigurile declarate au fost în valoare de aproximativ 130.000 de euro, anul 2016 a lovit greu cu o pierdere de aproximativ 160.000 de euro.

Totuşi, anul 2017 a fost unul norocos pentru vedetă, estimând un câştig lunar de nu mai puţin de 24.000 de euro pe lună. Conform rezultatelor de la Ministerul de Finanţe, firma acestuia a înregistrat un profit de aproape 290.000 de euro în anul trecut, astfel având un apogeu al ultimilor ani atât de dezechilibraţi din punct de vedere financiar.

AUTOR: Ștefania Stancu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton