„Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine” intră în cinematografe

 Florentina Liutic
.

Disney lansează filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine' – o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu 2 Oscaruri.

 

Afis_Tomorrowland1

 

Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist şi unul dintre creatorii serialului „Lost') şi Brad Bird (deţinător al 2 premii Oscar) – care este şi regizorul filmului –, după o poveste scrisă de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de mâine' promite să le ofere spectatorilor o călătorie emoţionantă şi plină de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate până acum.

 

Legaţi de un destin împărtăşit, fostul băieţel-geniu Frank (Clooney), blazat din cauza deziluziilor, şi Casey (Britt Robertson), o adolescentă inteligentă şi optimistă, foarte curioasă în legătură cu lumea ştiinţei, pornesc într-o misiune periculoasă de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp şi spaţiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland' (Lumea de dincolo de mâine). Ceea ce trebuie să facă ei acolo schimbă lumea – şi pe ei – pentru totdeauna.

 

Filmul „Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de mâine' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 22 mai 2015, fiind proiectat în varianta 2D şi IMAX 2D.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lWZ7O-RrATY[/youtube]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton