Studio Hermes - Retro Touch

 Florentina Liutic
.

Conceput ca o îmbinare între restaurant şi club, Studio Hermes îşi ia numele de la fostul cinema care a funcţionat la aceeaşi adresă şi mizează pe spectacole live şi un design unic, care îmbină elemente vintage şi industriale

 

Când mă pregătesc de o ieşire în Centrul Vechi, îmi imaginez că voi petrece cu prietenii într-un loc mic şi, eventual, aglomerat. Părerile mele despre cea mai populară zonă de distracţie din Bucureşti s-au schimbat după ce am ajuns într-un club deschis recent pe strada Şelari, care ocupă o casă pitorească de trei nivele.

 

Studio Hermes

 

Studio Hermes este un concept diferit faţă de celelalte locuri din zonă şi îmbină partea de club cu cea de restaurant. Seara, aici au loc fel de fel de spectacole, printre care şi show-uri de cabaret cu trupe care cântă live. Însă ceea ce te impresionează imediat atunci când păşeşti înăuntru este design-ul. Arhitectul Cristian Corvin a reuşit să creeze un spaţiu care seamănă foarte mult cu un music hall din anii 60, scopul cel mai important fiind obţinerea unei acustici impecabile.

 

Scena este amplasată la parter şi, atunci când nu sunt spectacole, este acoperită de o cortină care îţi dă impresia că te afli la teatru. Principalul material folosit este lemnul, care se regăseşte atât în elementele de mobilier, cât şi pe ziduri şi pe scara în spirală. Naturaleţea lemnului este completată de canapelele din catifea, barul onix, cinelele folosite pe post de candelabru şi lămpile din alamă.

 

 

Studio Hermes

 

În ceea ce priveşte partea de restaurant, meniul este scurt, dar cuprinde preparate appreciate de publicul gurmand: T-Bone steak, antricot, doradă prăjită, salată caprese şi somon pe plită.

 

 Adresa: Str. Şelari, Nr. 16

 

RALUCA TĂMAŞ, Foto: Armand Ionescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton