(P) Relaxare pe plaja cu nisip roz, din Creta

 Florentina Liutic
.

 

Insula Creta este renumită pentru plajele sale fantastice şi pentru diversitatea lor. Mici sau mari, organizate sau retrase, dar toate foarte curate şi înconjurate de peisaje uluitoare, zonele de coastă sunt perfecte pentru a petrece o zi lungă sub soarele fierbinte cretan.

viva.Creta

Ocazional, în luna august, pe coasta de nord a Cretei suflă vânturi puternice, care creează valuri mari, iar în aceste zile plajele sunt potrivite pentru surf și windsurf. Plajele de pe latura de sud a Cretei sunt mai puţin afectate de vânt, aşa că aici vei găsi locul potrivit pentru a te relaxa la malul mării.

Plaja Balos din regiunea Chania

Pe partea de nord-vest a insulei, în regiunea Chania, te aşteaptă staţiunea Balos, un loc superb, cu ape exotice, cristaline, nisip alb, moale şi o insuliță stâncoasă, vizavi de plajă, numită Gramvousa, plus un castel veneţian în partea de sus a dealului pe care trebuie să-l vizitezi, de unde vei avea parte de o privelişte minunată asuprea întregii regiuni şi a mării. Plaja Balos îşi uimeşte vizitatorii de la prima vedere, mai ales că este printre cele mai bune din Grecia.

Elafonissi, plaja cu nisip roz

Situată pe partea de sud-vest a Cretei, Elafonissi (Insula Cerbului) este o plajă fantastică, adevărat rai pe pământ, cu ape de diamant, nisip moale roz, cu copaci de cedru care ajung până la linia de coastă. Acest loc magic nu trebuie ratat în timpul călătoriei în regiunea Chania, mai ales că micul ostrov, conectat la restul insulei de un recif de mică adâcime care poate fi traversat atunci când marea este calmă, a devenit tot mai popular în ultima perioadă, iar toate facilităţile pentru turişti sunt aisgurate.

De Geanina Ichim

Sejur Creta https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/astir-beach-charter-avion-creta-bucuresti-2016/plecare-bucuresti-romania

Hotel Astir Beach 4*- de la 395 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transpot cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton