Adelina Pestriţu – Într-o sedinţă foto sexy, de vară

 Florentina Liutic
.

Însoţită de o echipă numeroasă, Adelina Pestriţu s-a deplasat la Vulcanii Noroişi pentru o şedinţă foto sexy, de vară.

 

adelina1

 

„Deplasarea la Vulcanii Noroiosi a fost o intreaga aventura. Ne-am simtit de parca inca eram in liceu si plecam in tabara. Am inchiriat un Van, ne-am urcat toti 9, inclusiv o fetita dulce foc care face parte din echipa, fetita stilistei noastre, Eniko Szanto. Cu buclele la purtator realizate de hairstylist-ul Adrian Perjovschi si cu zambetul aferent, am pornit catre Vulcanii Noroiosi, destinatie care era pe lista mea de obiective de atins, de foarte multa vreme', povesteste Adelina Pestritu.

 

Adelina a probat mai multe costume de baie, dezvăluind piesele-cheie ale acestui sezon fie ca este vorba despre o iesire la piscina, fie ca este vorba despre o escapada la plaja.

 

adelina2

 

Cand va alegeti costumul de baie, va sfatuiesc sa fiti atente la ceea ce emanati atunci cand il veti purta. Fie senzualitate, finete, eleganta, sex-appeal sau jovialitate. A fost una dintre cele mai tari sedinte foto pe care le-am avut, ca sa nu mai vorbesc de rezultat. Pozele sunt famtastice si abia astept sa vi le prezint.”

 

Mai multe fotografii de la această şedinţa foto, Adelina va dezvălui pe site-ul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton