Plătești o zi și stai tot sejurul în Delta Dunării!

 Pirvu Cristina
.

Delta Dunării este unul dintre locurile cu cea mai bogată biodiversitate din lume, pe care nu te mai saturi să îl descoperi cu fiecare ocazie și anotimp. Indiferent că ești pasionat de pescuit, mare amator de fotografii, gurmand sau dornic să te relaxezi în mijlocul sălbăticiei, Rezervația Biosferei parte din UNESCO este destinația ideală unde să evadezi în 2020!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol vine cu reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile în 2020! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife imbatabile începând de la 399 lei/persoană, conform ofertei – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul'!

Amplasat pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4✿  este locația ideală pentru familiile cu copii, seniorii în căutare de relaxare și tinerii dornici de explorări în natură. Complexul a fost conceput în spiritul vechilor hanuri lipovenești respectând întocmai vechile tradiții ale pescarilor staroveri începând de la arhitectură și până la preparatele culinare. Tradiția, bunul gust și serviciile all inclusive sunt doar câteva dintre atuurile sale.

În plus, Gulliver Delta Resort lansează un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux. Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de malul lacului.

Delta Dunării, un colț de rai în care să evadezi în 2020!

Delta Dunării este ținutul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș și unul dintre puținele locuri din lume unde poate fi întâlnită Noctiluca Miliaris, un organism unicelular bioluminescent. Savurează farmecul deltei la o plimbare cu barca pe lacuri ca Uzlina, Pojarnia, Chiril, Isac și Isaccel, frumos înconjurate de sălcii cenușii, rogoz, papură și pictate, ici-colo de nuferi albi și galbeni, lotuși roz sau iriși de baltă.

Unul dintre traseele pe care trebuie să-l străbați în Delta Dunării este cel la Pădurea Letea, cea mai veche rezervație din România și singurul loc unde vei întâlni cai sălbatici, dune de nisip și liane grecești ce stau încolăcite de stejarii seculari. La fel de bine, te poți bucura de o excursie relaxantă spre Sulina, vechiul oraș al piraților renumit pentru plaja sa lată și lungă, și la Sfântu Gheorghe, o localitate pescărească unde poți vedea locul de întâlnire dintre Marea Neagră și Dunăre.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 4 nopti – tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton