Ioana Simion îi bate obrazul lui Ilie Năstase: „Fostul soţ îmi cumpăra mereu genţi, diamante şi maşini!”

 Dumba Gabriela
.

Ioana Simion, actuala soţie a lui Ilie Năstase, a luat foc atunci când a auzit că mariajul cu marele tenismen i-a completat colecţia de genţi şi haine de lux. Bruneta clarifică faptul că Ilie i-ar face cadouri frumoase doar dacă ea i-ar cere asta, iar acest lucru nu îi stă în caracter. În plus, Ioana Simion are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soţ, menţionând că în cei 22 de ani de căsnicie, bărbatul i-a cumpărat, de fapt, genţile, hainele şi diamantele pe care le afişează acum şi nu Ilie Năstase.

Ilie Năstase şi Ioana SimionIlie Năstase şi Ioana Simion

Zilelele trecute, paparazzi au suprins-o pe Ioana Simion într-o ţinută care depăşea 10.000 de euro şi s-a tras concluzia că acesta este unul dintre avantajele mariajului cu Ilie Năstase. Nimic mai fals, spune soţia tenismenului. Tot ceea ce are ea acum în dulap, la gât sau în garaj provine de la fostul soţ, Ilie nefiind la fel de generos.

'Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este o ținută oferită de fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante, până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine. Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot repsectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu.

Așadar, când m-a cunosc Ilie, știam ce înseamnă și un Hermes, și un Chanel, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o. Ilie, ca să îți ofere ceva, trebuie să îi ceri, ori eu sunt o femeie care se respectă și nu voi face niciodată așa ceva. Și, vă mai spun ceva, eram mult mai elegantă înainte să fiu cu actualul soț, pentru că aveam timp', a declarat, pentru Click!, Ioana Simion.

Ioana stă şi ea foarte bine cu banii!

„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine', a mai clarificat Ioana Simion.

Au amânat nunta

Ilie Năstase și Ioana Simion ar fi trebuit să aibă cununia religioasă pe data de 17 august, însă cei doi au anulat evenimentul. În aprilie, anul acesta, fostul tenismen și bruneta din Constanța semnau actele și deveneau soț și soție. Fostul tenismen, în vârstă de 73 de ani, se află la a cincea căsătorie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton