(P) Phuket, perla Mării Andaman

 Florentina Liutic
.

Phuket, considerată cea mai mare insulă din Thailanda, se întinde pe o suprafață de aproximativ 540 km pătrați, aproximativ mărimea orașului Singapore, și un sfert de milion de locuitori.

 

Situată pe coasta de vest, în Marea Andaman, Phuket se mândrește cu zile însorite din noiembrie și până în aprilie, numai bune pentru a petrece un revelion de neuitat. Pentru o destinație de această dimensiune, gama de activități și locuri de vizitat este absolut remarcabilă, iar marele avantaj al insulei este că aici există întotdeauna ceva de făcut.

 

Europa Travel, turoperatorul low cost din România, te surprinde cu această destinație de vacanță uimitoare, la cel mai bun preț, pentru a petrece alături de cei dragi un revelion așa cum poate doar ți-ai imaginat. În primăvara acestui an, Europa Travel și-a consolidat brandul Tropicana Exotic Low-Cost, prin care le oferă turiștilor o gamă completă de destinații exotice pe curse charter cu avionul la tarife imbatabile. Descoperă Phuket prin programele speciale de la Europa Travel și lasă-te purtat spre locuri impresionante.

 

Destinație de top

 

Plină de e situri și atracții istorice, Phuket îți oferă o seamă de oportunități de explorare și descoperire a împrejurimilor. O excursie pe aceste meleaguri este cu siguranță incompletă dacă nu te aventurezi spre plajele de clasă mondială, poziționate mai ales pe coasta de vest a insulei.

 

Una dintre cele mai populare atracții din Phuket o reprezintă uriașa statuie a lui Buddha, așezată pe vârful dealurilor Nakkered, înaltă de 45 metri, construită din marmură albă birmaneză, ce strălucește elegant la soare, așa încât este greu de ratat. Din partea de sus a dealului vei obține și cea mai bună priveliște a insulei, în timp ce te bucuri de liniștea din împrejurimi, întreruptă doar de sunetul muzicii dharma și de clopote.

 

Cele mai populare excursii

 

Insula Phi Phi este una dintre cele mai importante atracții din Thailanda, pentru unii chiar motivul pentru care aleg Phuket ca destinație de vacanță.

 

Phi Phi, de o frumusețe de nedescris, este o insulă ce se ridică din mare ca o cetate, cu stânci înalte ce te conduc spre o junglă cu vedere la plajă, care te va cuceri de la prima vedere. Aici, timpul parcă nu există și lasă loc doar naturii să se desfășoare. Dintre cele două insule situate lângă Phuket și Krabi, una este complet lipsită de locuitori, Phi Phi Leh, în timp de Phi Phi Don este lipsită de drumuri, totul fiind fără agitație, fără grabă, doar frumusețe în stare pură.

 

Un alt loc unic pe care nu trebuie să îl ratezi, este Golful Phang Nga, care îți promite o experiență de neuitat. O caracteristică distinctivă a golfului o reprezintă stâncile calcaroase, care se strecoară vertical din apele de un verde de smarald. Două dintre cele mai cunoscute atracții din acest golf sunt Insula lui James Bond, Koh Ta-Pu, devenită faimoasă după ce James Bond a filmat aici „Pistolul de Aur' (The Man with the Golden Gun, 1974), și Koh Panyee, un sat pescăresc din apropiere, care te îmbie cu peisaje tropicale spectaculoase.

 

De Geanina Ichim

 

Revelion Thailanda 2018

Sejur exotic Thailanda – tarife de la 775 euro/persoana, 8 nopti cazare in Phuket cu mic dejun la hotel de 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, ghid. Data de plecare: 30.12.2017!  Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton