Ce nume vor purta gemenii lui Beyonce și Jay Z

 Popescu Alexandra
.

Beyonce a născut în mare secret, săptămâna trecută, și încă nu a făcut nicio declarație oficială despre nou-născuți, însă speculațiile în ceea ce privește numele gemenilor au început deja să apară.

Se pare că artista a avut probleme și i-a născut prematuri pe gemenii așteptați de o lume întreagă. Micuții ar fi tratați de icter, o afecțiune întâlnită la copiii născuți prematur, însă Beyonce nu a făcut nici până în acest moment o declarație. Singurul care și-a manifestat bucuria a fost tatăl ei, care a postat pe Twitter un mesaj prin care le urează bun venit gemenilor.

Și pentru că a trecut o săptămână jumătate de când Beyonce a născut, tabloidele din străinătate au început să facă speculații în ceea ce privește numele pe care le vor avea gemenii. Potrivit presei internaționale, Beyonce ar fi născut un băiat și o fată, așa că băiatul va purta numele Shawn (numele real al lui Jay Z), iar fetița se va numi Bea (care se pronunță „Bee' ca Beyonce). Aceste nume nu sunt confirmate de către familia celor doi și nici de surse apropiate lor.

Să sperăm că Beyonce și Jay Z vor face cât de curând o declarație despre gemeni și poate vom afla și cum îi va chema exact pe cei mici. Cert este că Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce și Jay Z, va avea un rol important în alegerea numelor.

„Blue Ivy și-a intrat în rolul de soră mai mare. Îi ține companie mamei sale în spital și va fi de ajutor în procesul de numire al nou-născuților. Blue este fericită și abia așteaptă să își ia frățiorii acasă să se joace cu ei', a declarat o sursă, potrivit intouchweekly.com.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Probleme pentru Beyonce! A născut gemenii prematur. Iată de ce boală sunt tratați nou-născuții!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton