(P) Ofertă Specială de nerefuzat. Plătește 1, Merg 2 în Delta Dunării!

 Pirvu Cristina
.

Delta Dunării a devenit o destinație tot mai tentantă pentru turiștii români, mai ales în luna mai, când vremea este perfectă pentru plimbări în natură, iar tarifele la vacanțe sunt accesibile chiar și seniorilor. Profită de oferta specială *Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* și rezervă acum un sejur de 3 sau 4 nopți cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Prin *oferta Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* beneficiezi de o reducere de 50% din tariful standard de la 1038 lei/persoană, fiind valabilă pentru plecările din 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05, în limita locurilor disponibile! Astfel că, vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au prețuri ce pornesc de la 519 lei/persoană, respectiv 569 lei/persoană, conform programului ales.

Resortul din inima paradisului

Amplasat pe o limbă de pământ înconjurată de vegetație, Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locul unde vei avea parte de experiențe memorabile în Delta Dunării. Complexul se află la intersecția dintre canalul Uzlina și brațul Sfântul Gheorghe, la numai 15 minute distanță de Murighiol, fiind o locație preferată îndeosebi de familii și seniori. Relaxarea o vei găsi foarte ușor în grădina luxuriantă ce dispune de hamace și balansoare, la piscină, la pescuit de pe ponton sau în zona dedicată activităților recreative. În timp ce, copiii se vor distra la locul de joacă special amenajat.

Experiențe memorabile în Delta Dunării

Cea mai conservată și luxuriantă dintre deltele europene, Delta Dunării găzduiește peste 5000 de specii de viețuitoare, fiind un adevărat muzeu în aer liber. O escapadă aici trebuie să includă și o plimbare cu barca pe lacurile pline de nuferi și pe canalele mozaicate cu papură, rogoz și stuf.

Pentru aventuri de neuitat în familie nu rata Pădurea Letea, cea mai veche rezervație de la noi din țară și singurul loc unde vei întâlni dune de nisip, liane grecești încovrigate de stejarii seculari și ultimii cai sălbatici ai Europei.

Sulina și Sfântu Gheorghe sunt alte două zone deosebite din Rezervația Biosferei parte din UNESCO, pe care le poți descoperi opțional. Aici se întind cele mai frumoase plaje sălbatice formate la locul unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, iar atmosfera este una tipic lipovenească.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

  • Oferta Speciala Plateste 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 519 lei/persoana (tarif standard: 1038 lei/persoana) – 3 nopti; de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 4 nopti.

*Delta pentru Toti – tarife de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 3 nopti; de la 619 lei/persoana (tarif standard: 1238 lei/persoana) – 4 nopti.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1038 lei/persoana și este valabila doar pentru rezervari achitate integral la momentul inscrierii! Date de plecare: 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton