Ioana Grama este însărcinată în 3 luni. Prima fotografie cu frumoasa bloggeriță însărcinată!

 Oana Popoiag
.
Ioana Grama însărcinatăIoana Grama însărcinată

Aflată în vacanță într-o destinație de vis cu iubitul ei, Ioana Grama a făcut un anunț care a uimit pe toată lumea: este însărcinată în trei luni. Influencerul cu un succes colosal pe Instagram va avea un copil cu un pilot de avion, pe care îl iubește de câteva luni.

Ioana Grama (26) este unul dintre cei mai de succes influenceri, dar și unul care trezește mari curiozități când vine vorba de viața privată. După mai multe relații care nu au dus nicăieri, unele dintre ele mediatizate (nr. Ioana  avut o relație și cu fotbalistul Gabriel Torje), iată că frumoasa brunetă și-a găsit fericirea în brațele unui pilot sexy de avioane.

'Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem în Bali, în insula asta superbă care respiră iubire, și mă gândesc la minunea care de 3 luni crește în mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face să ne sclipească inimile de fericire în fiecare zi. Mă minunez, iubesc și sunt recunoscătoare!  La mulți ani!', acesta a fost mesajul postat pe Instagram de Ioana Grama.

Ioana Grama, despre iubitul ei: 'Nu intenționam să mă îndrăgostesc'

Bruneta a fost extrem de discretă cu relația sa până la începutul lui 2019, invățându-și lecțiile din trecut și preferând să țină de data aceasta viața ăersonală departe de ochii curioșilor. Recent, însă, aceasta i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste în social media iubitului său: 'Când l-am întâlnit pe Alex prima dată trebuie să vă spun că nu intenţionam să mă îndrăgostesc, având în minte toate experienţele mele din trecut. Dar s-a întâmplat, când este să fie, universul are grijă de toate. Dacă nu îţi oferi şansa să trăieşti acea experienţă, n-o să ştii niciodată cum ar fi fost. Deci da, îndrăgosteşte-te, fii curios, umple-ţi inima de fericire şi trăieşte cele mai frumoase momente ale vieţii. Te iubesc, Alex! Îţi mulţumesc că mi-ai arătat încă o dată ce înseamnă dragostea adevărată.'

Foto: Instagram

Citește și:

Lora, adevărul despre nunta cu Ionuț Ghenu: „Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg!'

Carmen Brumă, declarație surprinzătoare despre infidelitate: „Aș face tot posibilul să nu aflu și nu mi-aș face iluzii'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton