(P) Delta Dunării all-inclusive pentru Seniori

 Florentina Liutic
.

Ne surprindem de multe ori căutând destinaţii exotice de vacanţă în colţuri îndepărtate ale lumii, și uităm de locurile uluitoare aflate la doi pași de casa noastră. Unul dintre cele mai de seamă bunuri ale României este Delta Dunării, o perlă din patrimoniul UNESCO, pe care seniorii o pot descoperi la prețuri de nerefuzat!

 

viva.Delta Dunarii1

 

Noutatea absolută în turism este Delta pentru Seniori, iar pachetul include 4 nopți de cazare cu masa all inclusive, transport cu autocarul și transferul cu barca Murighiol-Uzlina, de la numai 619 lei/persoană. Turiștii care nu îndeplinesc criteriile de seniori, vor beneficia de același tarif dacă sunt cazați în cameră cu un senior 50+. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet suedez și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea, vinul, sucurile acidulate și cafeaua la dozator).

 

Zeci de arii protejate, de interes naţional

Delta Dunării atrage o mulțime de turiști europeni cu peisajele unice pe care le oferă şi nenumăratele oportunităţi de petrecere a timpului, fie că vorbim despre plimbările cu barca spre cele mai importante lacuri sau păduri, de vizitarea satelor tradiţionale pescăreşti sau despre descoperirea bucătăriei lipoveneşti.

 

Dacă tânjești după aventuri pornește într-un safari în Pădurea Letea, o rezervație naturală de tip forestier, cea mai veche din România, situată pe teritoriul comunei C.A.Rosetti. Unul dintre elementele definitorii ale acestei păduri sunt cei peste 2000 de cai sălbatici pe care îi poţi admira în tihnă. Pădurea Letea a devenit rezervație naturală începând cu 1938, dezvoltându-se în timp sub forma unor fâșii numite hamascuri, dune de nisip și mari porțiuni de vegetație formată din stejari, frasini sau tei.

 

Resortul de la umbra salciilor

Construit în elegantul stil lipovenesc, Hotelul Gulliver Delta Resort 3* are acces direct la braţul Sf. Gheorghe şi la canalul Uzlina, devenind pentru tine casa de vacanţă la care ai visat, cu o piscină superbă în mijlocul pădurii de salcii. Personalul ospitalier, dornic să îţi ofere cele mai bune condiţii şi accesul la facilităţile mult-visate, te va îndruma pe tot parcursul acestei aventuri spre locuri surprinzătoare.

 

de Geanina Ichim

 

Delta Dunării pentru Seniori http://www.gullivertours.ro/delta-pentru-seniori-hotel-gulliver-delta-resort-3-uzlina-delta-dunarii-P327223

 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 619 lei/persoana, 4 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabilă până la 31 martie 2016. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021 794 75 07.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton