(P) Cum arata descrierea fotografului de nunta cu care ti-ai dori sa colaborezi?

 Sava Elisabeta
.

A fi fotograf nu inseamna doar sa apesi pur si simplu pe butonul aparatului foto. De fapt, exista anumite caracteristici si calitati pe care trebuie sa le detii pentru a te bucura de acest statut. Atunci cand te pegatesti de nunta, iti revine responsabilitatea de a cauta un fotograf de nunta, iar alegerea acestuia se poate dovedi mai dificila decat te asteptai.

Nunta este un eveniment deosebit in viata, pe care iti vei dori sa il organizezi minutios, pana in cel mai mic detaliu. Scenariul unei nunti se scrie cu emotie, iar starile prin care treci pe parcursul ei pot fi captate in imagini care vor purta amintirea vie peste ani si ani.

Conceptul de fotografii perfecte este relativ, intrucat perceptia asupra ceea ce inseamna ideal este diferita, de la persoana la persoana. De fiecare data insa calitatea este remarcata si admirata de oricine, chiar daca nu la acelasi nivel. Indiferent de ceea ce inteleg prin „desavarsit', mirii isi vor dori fotografii unice la nunta, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil este indicat sa se apeleze la serviciile unui fotograf de nunta in Bucuresti bun. Altfel spus, un profesionist care rezoneaza cu adevarat cu stilul lor.Dincolo de asta, exista cateva calitati pe care este bine sa le detina „la portofoliu'.

Pasiunea

Este una dintre calitatile in lipsa carora misiunea de a surprinde cadre reusite nu ar avea cum sa fie dusa la bun sfarsit. Pasiunea contribuie la atingerea unor performante inalte, pentru ca totul este realizat cu placere si implicare si nu in mod fortat, din interes. Este un criteriu esential de indeplinit pentru rezultate spectaculoase, greu de egalat, constand in fotografii originale si inspirationale.

Creativitate si spontaneitate

Este indicat sa angajezi un fotograf creativ care simte care sunt momentele prielnice pentru a fotografia si care stie sa surprinda si cel mai mic detaliu. In mod sigur vrei sa primesti un album plin de viata si cu incarcatura emotionala, nu doar o simpla colectie de poze, care nu transmit nimic. Nu orice fotograf bun stie sa surprinda momentele cheie, asa cum stiu fotografii specializati in fotografia de nunta.

Aceasta difera, creativitatea si spontaneitatea sunt calitati de aur in aceasta activitate. De ce este importanta spontaneitatea? Pentru ca mireasa arunca o singura data buchetul, isi ia o singura data ramas bun de la parintii sai, pentru ca o singura data mirele ii pune verigheta pe deget si pentru ca intreaga zi este una deosebita.

Experienta

Pentru aceasta zi speciala din viata ta vei dori alaturi un fotograf care este obisnuit cu agitatia unui astfel de eveniment, care stie sa ia initiativa, fara a fi o prezenta incomoda printre restul invitatilor. Mai mult ca sigur nu iti vei dori pe cineva caruia sa fie nevoie sa ii dai instructiuni cu privire la ce sau cand sa fotografieze.

Mai mult decat atat, un fotograf cu experienta de la OC Photography stie cum sa gestioneze orice element imprevizibil, care ar putea compromite calitatea si reusita fotografiilor de nunta. Folosirea obiectivelor corespunzatoare, la momentul oportun, nu este o treaba atat de simpla precum ar putea parea. Din experienta, fotograful va sti care este pozitionarea optimea a instrumentelor de lucru, unghiul de fotografiere potrivit, astfel incat fotografiile sa respecte anumite standarde de calitate si estetica.

Deschidere

Este vorba atat despre comunicarea eficienta cu beneficiarul, cat si despre capacitatea de a pune in aplicare idei ingenioase. Nu toti fotografii de nunta se pot mandri cu astfel de calitati, care de altfel vor fi probate in timpul colaborarii. De ce este importanta o comunicare eficienta, mai ales in ceea ce privesc detaliile? Tocmai pentru a obtine fotografii de calitate, care sa sastifaca cerintele celor care le-au solicitat.

Capacitatea de a se adapta

Un fotograf bun de nunta este cel capabil sa se adapteze oricarei situatii, in orice conditii de vreme. In acest sens, va fi mereu echipat cu diverse instrumente si accesorii, pregatit sa duca la bun sfarsit misiunea pe care si-a asumat-o.

Pentru ca rezultatele sa corespunda cu asteparile este recomandat sa alegi o echipa de fotografi. De altfel si stilurile sau ideile diferite ale acestora asigura un plus de originalitate in ceea ce priveste realizatea fotografiilor, cat si a albumului foto.

OC Photography, un nume de referinta pe piata de profil, a reusit sa ofere in timpul perioadei de activitate cadre spectaculoase unui portofoliu extins de clienti.Asta se datoreaza celor doi fotografi Oana si Codrin si profesionalismului cu care au tratat fiecare colaborare, respectand mereu cerintele si dorintele transmise de cei care le-au solicitat serviciile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton