(P) Cameo Island, club exotic al insulei Zakynthos

 Florentina Liutic
.

Nu este vorba de un club în adevăratul sens al cuvântului, ci de o locație exclusivistă unde poți mânca, face plajă și petrece până în zorii zilei, într-un colț de natură exotic. În Cameo Island mergi, dacă tânjești după o zi inedită în vacanța de vară pe insula Zakynthos.

 

viva.Zakynthos.18.11.ET1

 

O experiență fantastică

 

Cameo Island este un colț de rai în miniatură. Mică, pitorească și cu un aer fermecător, bucățica de pământ este legată printr-un pod de lemn de Agios Sostis. În trecut era parte din acest port, însă acum mult timp, în urma unui devastator cutremur, Cameo s-a desprins de Agios Sostis, depărtându-se semnificativ. Grecii au considerat acest lucru benefic, astfel au transformat bucata pierdută pe apele golfului Laganas, într-o locație privată, iar în timp a devenit zona pe care mulți turiști își doresc să ajungă.

 

Este poate cea mai frumoasă zonă de pe insulă, împrejmuită de pini pitici, vegetație luxuriantă, de lămâi și minunații leandri. Cameo se laudă cu priveliști inedite asupra mării, dar și asupra insuliței Marthonissi, paradisul țestoaselor Caretta Caretta.

 

Laguna cu ape în nuanțe ireale

 

În Cameo Island poți să faci plajă pe stâncile care ies din mare precum giganți, ori pe micuța plajă cu nisip scăldată de ape parcă de smarald. ai posibilitatea Tot aici poți încerca bucatele tradiționale la taverne, ori odată cu lăsarea serii să petreci în stil autenic grecesc.

 

Accesul pe plajă se face contra sumei de aproximativ 5 euro, prețul include și o băutură de la barul decorat cu perdeluțe albe de muselină, pe care oricum le zărești pe alocuri, pe minunata insuliță pitorească.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Zakynthos http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-zakynthos-grecia/hotel-dennys-inn/385/4510

 

Hotel Dennys Inn 3*– de la 115 euro + 329 lei, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton