Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Beautiful life”

 Adina Rosetti
.

Sore a filmat vineri, alaturi de Mihai Ristea, un videoclip pentru noul single „Beautiful life', o piesa de dragoste in regia lui Iulian Moga. „Este al doilea videoclip la care am lucrat cu Iulian, dupa ‘Different, iar colaborarea noastra a decurs excelent. Lucram foarte bine impreuna si, in plus, suntem si foarte buni prieteni', a spus Sore.

 

Sore si-a pastrat imaginea cu care fanii sunt obisnuiti si a schimbat mai multe tinute fresh & funky. Nici partenerul sau nu a fost mai prejos: Mihai a purtat atat haine casual, cat si un costum foarte elegant, potrivit pentru seara romantica din videoclip. In plus, pentru Mihai, ziua de vineri a fost una cu totul speciala: solistul si-a aniversat ziua de nastere, el implinind 24 de ani.

Clipul spune povestea romantica a doi indragostiti si ii arata pe cei doi atat in ipostaze tandre, la o cina romantica, dar si in momente amuzante, costumati in super-eroi. Sore si Mihai au fost costumati in Wonderwoman si Superman, apoi in Gwen Stefani si Slash, spre amuzamentul intregii echipe de filmare. „Acest mix de seriozitate si amuzament ar trebui sa fie secretul unei relatii ideale', este de parere tanara artista.

 

 

Sore _OGN7035 _OGN7044 _OGN7059 _OGN7100 _OGN7111 _OGN7141 _OGN7226 _OGN7255

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton