Topul vedetelor cu cele mai frumoase picioare

 Adina Rosetti
.

Pentru vedetele de la Hollywood, picioarele sunt cele mai redutabile atuuri. Cameron Diaz, Megan Fox, Eva Longoria sau Jennifer Aniston sunt doar cateva dintre divele invidiate pentru picioarele lor perfecte.

 

colaj vedete picioare

 

Este greu de imaginat insa cat efort trebuie sa faca aceste vedete pentru a se mentine in cea mai buna forma. Fara indoiala ca natura a fost generoasa cu ele, insa asta nu este intotdeauna de ajuns. Cameron Diaz apare mereu in fruntea topurilor despre celebritatile cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood. Pentru asta e nevoie de multa munca, noroc ca blondina iubeste sportul si nu lasa sa treaca prea mult timp intre doua antrenamente. Actrita are acelasi trainer personal de ceva vreme, impreuna cu care face tot felul de exercitii, de la ridicari de greutati, pana la fandari sau genuflexiuni. „Sanatatea este foarte ceapa un program special, cu miscari foarte usoare la inceput, si abia mai tarziu i-a recomandat sa lucreze si cu ganterele. E importanta si e cumva datoria noastra sa ne ingrijim corpurile, marturisea ea.

 

CAMERON DIAZ @ the Art + Film Gala 2012 held @ the LACMA.</p>
<div class=

October 27, 2012″ src=”http://www.viva.ro/wp-content/uploads/2013/01/Cameron-Diaz2.jpg” width=”490″ height=”789″ />

 

Si Jessica Alba lucreaza de mult timp cu antrenoarea Ramona Braganza, Aceeasi cu care colaboreaza si Ryan Reynolds sau Hugh Jackman. Ramona a declarat la un moment dat ca o insoteste pe Jessica aproape oriunde are aceasta filmari si impreuna fac antrenamentele in orice conditii. Odata s-a intamplat ca sedinta de sport sa aiba loc intr-o padure tropicala din Borneo, unde, spune antrenoarea, au facut exercitii de baza pe care le poti face oriunde. Important este sa nu renunti.

 

'The Killer Inside Me' Premiere - Paris

 

O alta aparitie de senzatie este Jennifer Aniston care, la 43 de ani, uimeste de fiecare data printr-o silueta fara cusur. Si daca are un tonus de invidiat si o musculatura de afro-americana este pentru ca, in afara de un regim alimentar cat mai sanatos, actrita face mult sport, indeosebi exercitii pentru brate si picioare. Si asta se vede!

 

Si Eva Longoria, la 37 de ani arata ca de 27. E drept ca bea cam 3 litri de apa pe zi si a eliminat din dieta zilnica hrana procesata, insa fosta „nevasta disperata e adesea vazuta mergand la sala de sport.

 

Eva Longoria at Lay's contest kick-off in New York

 

In ceea ce o priveste pe Megan Fox, aceasta se straduieste ca, dupa nasterea baietelului ei in octombrie, sa revina la forma perfecta de dinainte de sarcina. S-a spus despre ea ca de fapt n-ar fi cine stie ce frumuseste, ca ar fi cheltuit peste 60 de mii de euro pentru diverse interventii chirurgicale si chiar ea insasi a marturisit intr-un interviu ca e foarte nesigura pe ea si abia are curaj sa se priveasca in oglinda. Se pare ca ar fi decis sa faca toate aceste sacrificii ca sa nu piarda rolul din „Transformers, pe care l-a considerat cel mai important din cariera ei de pana acum. Chiar daca ar fi adevarat ca Megan s-a operat in repetate randuri, actrita ramane totusi un reper atunci cand vine vorba de frumusetile Hollywoodului, cu atat mai mult cu cat despre corpul ei s-a spus mereu ca este super hot.

 

USA ONLY Megan Fox is Nipply at Transformers 2 Premiere in Berlin

 

Alte celebritati sunt insa ceva mai norocoase si nu fac niciun efort ca sa arate bine. Frumoasa Blake Lively (25 de ani), de pilda, a declarat ca nu face sport si ca adora sa manance delicioasele cupcakes. Totusi, pentru filmul „Green Lantern (2011) a lucrat cu antrenorul celebritatilor, Bobby Strom. Acesta a marturisit ca in cazul actritei din „Gossip Girl a trebuit sa conceapa un program special, cu miscari foarte usoare la inceput, si abia mai tarziu i-a recomandat sa lucreze si cu ganterele.

 

Scarlett Johansson stie ca timpul trece si trebuie sa aiba grija de corpul ei. Asa incat are un stil de viata care include saptamanal si cateva ore bune de yoga si gimnastica, iar pentru tonifierea picioarelor, actrita face genuflexiuni. In timpul antrenamentelor, Scarlett nu ia pauza deloc, insa la final se odihneste 30-40 de minute. In plus, Johansson prefera in principal mancare vegetariana si incearca sa bea cat mai multe lichide.

 

De Claudia Cojocea

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton