Locul de întâlnire al cineaștilor prezenți la Festivalul de Film de la Cannes - Mouton Cadet Wine Bar

 Pirvu Cristina
.

Locul de întâlnire al cineaștilor prezenți la Festivalul de Film de la Cannes. Mouton Cadet Wine Bar reuşeşte să atragă an de an cei mai cunoscuţi actori şi actriţe. Luxul, confortul şi băuturile fine sunt la ele acasă. Iată care este povestea impresionantă Mouton Cadet!

Mouton Cadet Wine Bar este considerat cel mai prestigios loc de întâlnire din timpul Festivalului. În fiecare după-amiază, în timpul apusurilor magice cu vedere spre Cannes Bay, terasa le-a deschis invitaților ușile pentru elegante recepții și cocktail-uri. Aperitivele apusului, în acest an au fost un tribut adus muzicii de film.

James Bond, Pantera Roz, Star Wars sau chiar La Vie en Rose, toate coloanele sonore clasice ale filmelor au fost celebrate, mulțumită talentatului artist francez Keren Ann la deschiderea cocktail-ului și pianistul francez Mattias Mimoun. Un moment de relaxare cu vinuri rafinate, în jurul ediției limitate din 2018 a Mouton Cadet Cannes.

Mouton Cadet Wine Bar, „Locul de întalnire a industriei cinematografice

De-a lungul istoriei sale, compania familiei Baron Philippe de Rothschild, a avut mereu o legătura intimă cu lumea cinematografiei. În fiecare an, Mouton Cadet Wine Bar întruchipează această relație valoroasă, deoarece este locul ales de celebrități și de industria cinematografică să găzduiască presa precum:

– Câștigătorul Grand Prix Award din 2018, regizorul american Spike Lee, care a solicitat în mod specific ca Mouton Cadet Wine Bar să găzduiască interviurile cu echipa de producție a ultimului său film, Blackkklansman.
– Mult premiatul regizor și producător britanic de film, Christopher Nolan, pentru mult așteptata restaurare a capodoperei lui Stanley Kubrick din 2001: Odiseea Spațială. Pentru a celebra a 50-a aniversare a filmului, evenimentul a avit loc în prezența fiicei lui Stanley Kubrick, Katharina Kubrick, a actorului Keir Dullea și a coproducătorului Jan Harlan.

Arta ospitalității

În timpul întregului festival, Mouton Cadet Wine Bar a plasat arta ospitalității, esența valorilor Mouton Cadet, în inima organizației.

În plus față de deschiderea de succes a petrecerii Cocktail, Mouton Cadet Wine Bar a avut plăcerea să o primească pe Madame Figaro China pentru seara de cocktail Shine in Cannes' pentru a sărbători prezența femeilor în revistă la cea de-a 71-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Printre invitații de prestigiu au fost celebritățile influente din China Zhao Tao, Zhan Ming și Miya Muqi, împreună cu personalități internaționale din domeniul modei, Catrinel Marlon, Caroline Vreeland și Mary Semenchenko.

Premiul de prestigiu Pierre Angénieux ExcelLens în cinematografie a răsplătit fotograful, regizorul și cameramanul Edward Lachman, în prezența actorului american Michael Pitt și actriței americane Jamie Bochert.                            

Datorită locației sale exclusive, departe de agitația Palais des Festivals, terasa a adus oaspeților săi un moment liniștit de intimitate. Celebritățile s-au putut relaxa și au putut discuta liber:

– Regizorul american Ron Howard și distribuitorul său, împreună cu astronautul francez Thomas Pesquet, despre lansarea viitoare a secvenței Star Wars, Solo: A Star Wars Story.
-Atât juriul Palme dOr, cât și juriul de la premiul Un Certain Regard, care s-au adunat la rândul lor după anunțarea câștigătorilor.  După 12 zile de expunere intensă, între ceremoniile oficiale și evenimentele de covor roșu, Mouton Cadet Wine Bar a fost locul perfect pentru un moment de intimitate.

Mouton Cadet Wine Bar și-a închis ușile odată cu cel de-al 71-lea Festival de Film de la Cannes și invită iubitorii de vin și cinema în 2019 pentru noi întâlniri culturale și emoționale.

Povestea Mouton Cadet

Produs de firma franceză de familie Baron Philippe de Rothschild SA, Mouton Cadet a fost creat în 1930 și a rămas fidel originilor sale. În timp, a evoluat, devenind acum lider mondial de brand Bordeaux AOC de vin. Vândut în 150 de țări din întreaga lume, Mouton Cadet a fost asociat de la crearea sa cu evenimente exclusive și prestigioase, inclusiv Festivalul Internațional de Film de la Cannes din 1992. Mouton Cadet este, de asemenea, implicat în golf, ca furnizor oficial al turneului european și la Cupa Ryder 2018, precum și cea de-a 36-a Cupă a Americii, cel mai vechi trofeu de navigație din lume.       

Locul de întâlnire al cineaștilor prezenți la Festivalul de Film de la CannesLocul de întâlnire al cineaștilor prezenți la Festivalul de Film de la Cannes

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton