Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Vedeta şi Marius Elisei au sărbătorit 4 ani de căsătorie - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Vedeta şi Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie. Alături de familie şi de apropiaţi, cei doi au organizat o petrecere specială. Oana şi Isabela au purtat rochii speciale, asemănătoare!

Oana Roman a postat pe Facebook imagini de la petrecerea lor, de la restaurant. Vedeta a strălucit într-o rochie superbă, la fel şi Isabela. Marius Elisei a optat pentru un costum negru, foarte elegant.

Fetiţa lor a fost în centrul atenţiei, Isabela i-a cucerit pe toţi cu zâmbetul ei, dar şi rochiţa de prinţesă pe care o purta. La finalul petrecerii, aceştia i-au răsfăţat pe invitaţi cu un tort special.

Înainte de petrecere, Oana Roman era foarte îngrijorată: Încep să fiu deja ușor stresată pentru evenimentul pe care îl organizez vineri ! Eu Și Marius împlinim 4 ani de la nuntă și pentru ca nunta a avut loc la doar 3 saptamani dupa ce ma operasem ca sa mi salvez viata, totul a fost făcut în mare grabă si nu am reusit sa ne distrăm prea tare , anul ăsta o facem lată.  Facem o super petrecere cu prieteni ca sa ne distrăm pe cinste. Voi purta si o rochie ce va fi asa cum mi-as fi dorit sa fie rochia de mireasa care nu a iesit atunci fix cum am visat -o.  Avem o locație de 5 stele si sper ca si prietenii vor fi alături de noi'.

Oana Roman, mireasă din nouOana Roman, mireasă din nou

Oana Roman, despre înfierea unui copil

Oana Roman a trecut prin multe probleme după ce a rămas însărcinată, iar cel care a fost tot timpul alături de ea a fost Marius, soțul ei. Vedeta iubește foarte mult copiii, iar Isabela, fetița ei, îi umple viața de bucurie. Din păcate, Oana Roman a primit interzis din partea medicilor pentru a mai rămâne însărcinată.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton