Liviu Teodorescu, piesă pentru bunica lui: ”Mi-a lasat un gol mare în suflet”

 Stamen Diana
.

Liviu Teodorescu, una din cele mai bune voci masculine din Romania, revine in atentia noastra cu proiectul muzical #LiTemoments pe care l-a lansat in urma cu un an, dar pe care il continua anul acesta cu trei momente noi.

Prima piesa cu care Liviu a dat startul sezonului doi, #LiTEmoments se numeste „Toate momentele' si expune un episod destul de dificil din viata sa personala. „Prima piesa de pe LiTEmoments are o poveste destul de personala. Am scris-o in memoria bunicii si a unchiului meu, care s-au stins anul trecut si care mi-au lasat un gol mare in suflet. Este una din piesele care s-au scris singure dintr-o nevoie, nu imi pot asuma compozitia, desi mana mea a scris versurile si gura mea a cantat linia. A doua piesa merge in cu totul alt plan si este despre relatiile toxice sau dependenta pe care uneori o dezvoltam pentru oamenii din viata noastra. Poate fi interpretata ca o piesa de dragoste sau ca o piesa despre orice fel de relatie interumana. «Sa nu te prind la usa mea», asa incepe refrenul, si cred ca e destul de sugestiv. A treia piesa este despre faptul ca, in iubire, ca in orice altceva, destinul se schimba in functie de noi. Noi facem destinul, nu el pe noi, asta e ideea piesei «Scris in stele»', a spus Liviu.

Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise si compuse de Liviu in studioul sau LiTE Music, iar videoclipurile filmate in acelasi cadru ne transpun intr-o calatorie prin care artistul isi deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o data la doua saptamani, in fiecare vineri la aceeasi ora, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton