Sunday Brunch

 Revista VIVA
.

Sunday Brunch

Ingrediente:

Fructe de mare
Peste cu crevete „tigru” (o specie de crevete gigant)
Baby shrimps
Salau marinat cu sos de mustar si miere

desert

Desert:

Crema de mango pe pat de fructe

Corso BrasserieDuminica. Zi universal cunoscuta sub numele de „azi-chiar-nu-fac-nimic-pentru-ca-maine-e-luni. Nimic neplacut cel putin, pentru ca altfel fiecare dintre noi cauta sa-si petreaca aceasta zi cat mai funny cu putinta. Asa ca restaurantul de 5 stele Corso Brasserie de la hotelul Intercontinental a adus in Romania conceptul de Sunday Brunch, un mod relaxant si delicios de a petrece ziua a 7-a a saptamanii, admirand totodata peisajul din centrul Bucurestiului. Pentru cei care sar peste micul dejun, dar nu mai au rabdare pana la pranz, brunch-ul este inovatia care le vine in ajutor. In fiecare duminica, intre 12 si 16, la Corso Brasserie puteti servi „Brunch-ul la boulevard.

Ce este Sunday Brunch?

Un bufet nelimitat, cu zone diferite unde chiar si cei mai pretentiosi clienti se vor declara multumiti: aperitive reci, aperitive calde, diverse sortimente de carne, branzeturi, fructe de mare si cel mai vizitat… bufetul cu deserturi.

Si copiii?
Dont worry! Corso Brasserie are un loc special amenajat pentru copii, o zona permanent supravegheata, astfel ca in timp ce dumneavoastra ascultati muzica trupei de jazz care canta intotdeauna live, micutii se vor juca in voie.

Cristina Cioran: „ Am auzit despre Sunday Brunch, dar nu am mers inca la Corso Brasserie. Probabil ca voi ajunge cât de curand pentru ca imi plac mult fructele de mare, dar si carnea de vita. Iar faptul ca le voi gasi pe amandoua la acelasi bufet e cu atat mai bine..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton