O coafura cu volum cu Wellaflex

 Revista VIVA
.
Cu noile produse Wellaflex, te vei bucura si pe timpul iernii de coafura cu volum care iti vine atat de bine! In plus, parul va fi stralucitor si va avea un aspect perfect.

Expertii de la Wella iti propun sa folosesti fixativul, spuma sau spray-ul Wellaflex care iti vor garanta o coafura cu volum. Incearca asadar:

Wellaflex Extra Strong Hold fixativ si spuma – fixeaza foarte puternic coafura pentru intreaga zi. Formula revolutionara cu Flex Active pe baza de polimeri de inalta performanta asigura fixarea flexibila a coafurilor pana la 24 de ore. In plus, mentin elasticitatea parului pentru ca acesta sa se poata misca in mod natural. Nu imbacsesc parul si se pot indeparta cu usurinta cu ajutorul periei.

Wellaflex 2nd Day Spray – pentru ca iarna iti usuci parul mai des, acest produs a fost special creat pentru a-ti proteja parul in cazul utilizarii foehn-ului. Confera pana la 2 zile de volum plin de viata, chiar si in cazul parului fin.

Pret de vanzare maximim recomandat pentru oricare din produsele Wellaflex: 12.7 RON.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton