Pui cu orez

 Revista VIVA
.

pui cu orezIngrediente

unt
pui
orez
patrunjel

Restaurantul-biblioteca. Asta a fost prima impresie pe care mi-am facut-o despre Barka Saffron, unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde simti cu adevarat aerul de India. De cum am intrat, chiar pe dreapta, am vazut un corp de biblioteca, cu rafturi multe, pline de carti. Am aflat ca la inceput a avut un rol practic, pentru a feri clientii de vant atunci cand usa se deschidea – aviz amatorilor: acum chiar se pot imprumuta! Eu insa venisem la Barka pentru ca stiam ca e un restaurant grozav, unde se mananca foarte bine, asa ca am studiat meniul: 80% indian, restul international. Adica italian, spaniol si romanesc (doar la cina). Desigur ca am ales ceva din bucataria indiana, mai exact Makhaniwala Murgh – sau mai simplu spus, pui cu orez. Mirodeniile specifice bucatariei indiene raman insa secretul bucatarului.

Barka Saffron Barka Saffron
Tip – Incercati Mangito, un cocktail cu suc de mango si un strop de India!

Marius Moga: „Am fost de mai multe ori la acest restaurant si mi-a placut foarte mult faptul ca e un fel de fusion: si bucatarie indiana si internationala. Eu am mancat cate ceva din amandoua si pot spune ca totul e foarte bine facut.

Claudia Cosma, Fotografii Sebastian Enache

Încearcă și aceste rețete de cuscus cu legume și orez cu legume

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton