Hot Spot: Magia cafelei

 Revista VIVA
.
Orange Concept Store, etaj 1, Calea Victoriei 41

Pana de curand am vazut-o doar ca pe o sursa de energie. Apoi am ajuns la Experimental Bar si am descoperit ca din boabele de culoare negru-maroniu pot iesi adevarate minuni. De bar se ocupa cativa tineri indragostiti de arta prepararii si servirii bauturilor, care si-au dorit sa faca din acest spatiu un loc unde consumatorii pasionati sa asculte povesti si sa fie martori la magia prepararii cafelei, de la bobul verde, pana la gustul aromat din ceasca.

Prajirea cafelei

Vacuum Coffee Maker

Boabele de cafea de la Experimental Bar au opt origini diferite si sunt aduse din tari precum Kenya, Malawi, Etiopia si Columbia. Am inceput incursiunea in lumea bauturilor cu o cafea preparata prin metoda vacuum coffee maker. In timp ce sorbeam din ceasca si ma bucuram de aroma cafelei proaspat prajite, am discutat cu barmanii despre cocteiluri si fresh-uri, am aflat ca un espresso nu contine mai multa cofeina decat o cafea lunga si ca la Experimental Bar poti testa diferite combinatii de ingrediente si procedee de preparare pentru a-l descoperi pe cel care ti se potriveste.
 

 

 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton